Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Pellini

Pellini vállalkozása a kezdetekben

A Pellini 1922-ben családi vállalkozásként indult Észak-Olaszországban, Veronában. A kifogástalan minőség iránti elkötelezettségük hamar gyümölcsözővé vált, így rövid időn belül vezető szereplőjévé fejlődtek az igényes olasz kávépiacnak. A Pellini környezettudatosságával, és a fogyasztói igények maximális figyelembe vételével a legkorszerűbb és a legkíméletesebb gyártási technológiát alkalmazza. A gondosan és aprólékosan válogatott kávészemekkel, a fajtafüggő egyedi pörkölési eljárással, illetve a kávé szakértők mélyreható ellenőrzésével folyamatosan biztosítják a tökéletes színvonalat.

Pellini cég Olaszországban

 

A Pellini elsődleges célja, hogy a legjobb minőségű, kitűnő aromával és íz világgal rendelkező kávét kínálja vásárlói számára. A Pellini kávé fogyasztói más szemmel látják a kávézás élményét, és a kávét: rajongással és rendkívüli megbecsüléssel fogyasztják, hisz a tökéletes kávé az élet ajándéka, mely csak sok apró részlet együttes teljesülésével születhet meg. 
A Pellini küldetésének tekinti, hogy minden kávékedvelő szenvedélyét kielégítse oly módon, hogy a kávészünet összes pillanatát megismételhetetlen élménnyé varázsolja. Ezért elsődleges célunk, hogy a legjobb minőségű, kitűnő aromával és íz világgal rendelkező kávét kínáljuk vásárlóink számára.