Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Termékek Menü
   

Heti Ajánlatunk

Kávé szaküzletünkben a különleges kávékat nemcsak megvásárolni, hanem megkóstolni is lehet, így Vevőink személyesen győződhetnek meg arról, hogy milyen különbségek vannak az egyes kávéfajták és pörkölési típusok között. Kínálatunkat hetente változtatjuk. Nézzen be hozzánk és kóstolja meg különleges eszpresszó kávéinkat, filter kávéinkat, vagy éppen tejeskávé különlegességeinket. Gondoltunk azokra is akik esetleg nem szeretik a kávét, éppen ezért egy elég széles szortimenttel kedveskedünk minden tea kedvelőnek is. Prémium teák széles választéka fellelhető üzletünkben.

 

Aktuális Heti Ajánlatunk

Italcaffe Gran Crema

Italcaffè – autentikus olasz eszpresszó már 1969 óta Több mint 50 évvel ezelőtt Ennio Poli úgy döntött, hogy kávépörkölővé alakítja a La Speziában működő élelmiszerboltját. Szenvedélyes kávérajongóként elhatározta, hogy a világ legízletesebb kávéit további tökéletesítve valódi olasz eszpresszóra jellemző autentikus aromát kölcsönöz azok számára. A pörkölő üzemeltetését átvevő fivérei szülőföldjük szépségéből ihletet merítve úgy döntöttek, hogy az Italcaffé megalkotásának 50. évfordulójára újjáélesztik az időközben legendássá vált kávékülönlegességet. Tigullio, Cinque Terre, Költők öble, Lunigiana, Apuan-Alpok és Versilia. Immáron több mint 50 éve elbűvölő szépségű hazánk jellegzetes ízjegyeivel gazdagítjuk a világ legkiválóbb minőségű kávéit.

Tökéletes választás a krémes és telt testességű kávék kedvelői számára.

A kivételesen ízletes autentikus olasz eszpresszót kereső kávérajongók számára ajánljuk.

 

JOhan & Nystrom Fundamental Espresso Blend

Egy újdonság a Svéd csapattól. Médium pörkölés miatt egy izgalmas kávéval talláálkozhatunk, ami kiváló eszpresszó élményt nyújthat bárki számára.

Csészeprofil: Kekeszes édesség, nektarin, krémes nugátos lecsengés

Összetevők: Brasilia, Etiop Burka Gudina, Etiop Sidamo

 

 

Special Offer

 
Johan&Nystrom
Sumatra Gayo
 
Gardelli 
- Colombia
- Rwanda
 
Johan
- Buena Vista

 

 

 

 

Márkáink
Facebook közösség