Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Termékek Menü
   

Heti Ajánlatunk

Kávé szaküzletünkben a különleges kávékat nemcsak megvásárolni, hanem megkóstolni is lehet, így Vevőink személyesen győződhetnek meg arról, hogy milyen különbségek vannak az egyes kávéfajták és pörkölési típusok között. Kínálatunkat hetente változtatjuk. Nézzen be hozzánk és kóstolja meg különleges eszpresszó kávéinkat, filter kávéinkat, vagy éppen tejeskávé különlegességeinket. Gondoltunk azokra is akik esetleg nem szeretik a kávét, éppen ezért egy elég széles szortimenttel kedveskedünk minden tea kedvelőnek is. Prémium teák széles választéka fellelhető üzletünkben.

 

Aktuális Heti Ajánlatunk

 
 

Történetünk egészen 1948-ig nyúlik vissza. Kávépörköléssel foglalkozó családi vállalkozásunk kezdetben rendkívül kisméretű volt, gépparkunk egy mindössze 5 kg kávé pörkölésére alkalmas berendezésből állt. Vagyis gyártókapacitásunk még gyerekcipőben járt.

Cégünk az elkövetkezendő évek során jelentős fejlődésen ment keresztül. Nápoly közelében, Casavatore városában található új üzemünk alapterülete mintegy 5000 négyzetméter, gyártókapacitásunkat pedig 3460 kg/órára növeltük.

Termékeink ma már a világ minden pontján megtalálhatóak, manufakturális hagyományainkat azonban mindvégig megőriztük. Cégünk továbbra is családi vállalkozás, melyet jelenleg már a harmadik generáció irányít.

A híres nápolyi kávé hagyományait tiszteletben tartva termékeinkhez kizárólag a legnemesebb, kiváló minőségű alapanyagokat használjuk fel.

A Cremador legkeresettebb kávéink egyike. Illata különleges és összetéveszthetetlen. Otthon vagy kávézóban fogyasztva egyaránt nagyszerű élményt nyújt. Jól kiegyensúlyozott aroma- és ízvilág jellemzi.

 

A Passalacqua Cremador kiváló minősége minden kávérajongót lenyűgöz. Egyéb, tejjel és cukorral fogyasztott hagyományos kávéfajtákhoz hasonlóan a Cremadort is kellemes és harmonikus, nem túl erőteljes ízvilág jellemzi. Tökéletes választás, ha teljesen automatikus kávéfőzőt használ.

A Passalacqua Creamdor kifinomult és könnyed karaktere Dél-Olaszország jellegzetes ízvilágát idézi.

A 70% arabica ls 30% robusta  kávébabot tartalmazó keverék esetében tökéletes egységet alkot a testes jelleg és a magával ragadó ízhatás. Az Ibis fajtákra jellemző kellemes malátás ízjegyek pedig csodálatos mogyoróbarna színben pompázó sűrű krémréteggel párosulnak.

A Passalacqua keverékekhez hasonlóan a Cremadort is viszonylag sötét szín és hagyományos dél-olaszországi pörkölés jellemzi.

A Cremadort elsősorban cappuccino, Latte Macchiatto vagy Schümli kávé készítéséhez ajánljuk, de reggeli mellé fogyasztva is nagyszerű élményt nyújt. Emellett rövid kávé vagy eszpresszó készítéséhez is ideális. Az őrlési fokozat és a vízkeménység ideális beállításának köszönhetően a kávékeverék előnyös karakterjegyei még inkább kihangsúlyozhatóak, ha hagyományos eszpresszó kávéfőző helyett teljesen automatikus működésű kávégépet használ.

Terület: Kibingo, Kayanza

Típus:Bourbon

Feldolgozási eljárás: Washed

Termőterület: 1893m

Csészeprofil: Narancs, Alma, Méz

 

Special Offer

Johan&Nystrom

- Nicaragua

Ditta Artigianale

- Peru Jumarp

Gardelli

El Salvador

Etiop

Indonesia

Colombia

 

 

 

 

 

Márkáink
Facebook közösség