Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Termékek Menü
   

Heti Ajánlatunk

Kávé szaküzletünkben a különleges kávékat nemcsak megvásárolni, hanem megkóstolni is lehet, így Vevőink személyesen győződhetnek meg arról, hogy milyen különbségek vannak az egyes kávéfajták és pörkölési típusok között. Kínálatunkat hetente változtatjuk. Nézzen be hozzánk és kóstolja meg különleges eszpresszó kávéinkat, filter kávéinkat, vagy éppen tejeskávé különlegességeinket. Gondoltunk azokra is akik esetleg nem szeretik a kávét, éppen ezért egy elég széles szortimenttel kedveskedünk minden tea kedvelőnek is. Prémium teák széles választéka fellelhető üzletünkben.

 

Aktuális Heti Ajánlatun

Compagnia DEl Arabica Kenya

Ez az arabica típusú fajta kizárólag 2000 m körüli tengerszintfeletti magasságban termeszthető. A dupla "A" betű a szemek méretére utal, amely a legtöbb fajtáét meghaladja. Jellegzetes és intenzív, aromás íze élvezetes betetőzése lehet az étkezéseknek.

 

Square Mile Red Brick Espresso Blend

Ahogy a termés minden évben egyedi, úgy a Red Brick összetétele is tükrözi a szüretelés ciklusait és kihangsúlyozza a kávé szezonális jellemzőit. Most az egyes összetevők gyümölcsös tulajdonságait komponáltuk egybe, teret adva az édességnek.

Az alapvetően édeskés, ugyanakkor meglepően összetett ízvilágú és magával ragadóan krémes Los Ancestros valódi csemege a kávérajongók számára! A legkedveltebb guatemalai kávétermelő vidékeink közé tartozó Huehuetenango messze földön híres ősi civilizációiról és gazdag történelméről. Az őseik iránt mély tisztelettel viseltetett közösség tagjai nagyszerű munkát végeztek annak érdekében, hogy méltóképpen ünnepelhessük meg a Red Brick 50. kiadását!

Egy gyönyörűen kiegyensúlyozott és tömör kávéról van szó

Csészeprofil: Cseresznye/Tejcsokoládé/Praliné

Special Offer

 
Gardelli 
-  Colombia
 
Ditta Artigianale
- Honduras
- Etiop
 
Marley
- Smile Jamaica
 
Java
 
- Brazil Cerrado
 
 
 
 

 

 

 

 

Márkáink
Facebook közösség