Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Termékek Menü
   

Heti Ajánlatunk

Kávé szaküzletünkben a különleges kávékat nemcsak megvásárolni, hanem megkóstolni is lehet, így Vevőink személyesen győződhetnek meg arról, hogy milyen különbségek vannak az egyes kávéfajták és pörkölési típusok között. Kínálatunkat hetente változtatjuk. Nézzen be hozzánk és kóstolja meg különleges eszpresszó kávéinkat, filter kávéinkat, vagy éppen tejeskávé különlegességeinket. Gondoltunk azokra is akik esetleg nem szeretik a kávét, éppen ezért egy elég széles szortimenttel kedveskedünk minden tea kedvelőnek is. Prémium teák széles választéka fellelhető üzletünkben.

 

Aktuális Heti Ajánlatunk

Compagnia Del Arabica Colombia
 
Mintegy 1 millió hektáros termesztési területével és 400 000 foglalkoztatottjával a kávé Kolumbia legfőbb árucikke. Brazília után ez az ország a világ második legnagyobb kávéexportőre, és a szakemberek által "gyengédnek" is nevezett nedves előállítású ("mosott") kávék vezető termelője. Egyenletes és édes íze frissítő élvezetet kínál a délelőtti vagy délutáni pihenők idején.
 
 
 
 
 
Ditta Artigianale Jump
 

A három kisebb gazdaságból álló Jump szövetkezeti tárulás összetett ízvilágú és kiváló minőségű kávékülönlegességeiről ismert. Jump kávékeverékünkben a tökéletesen kifinomult olasz ízjegyek édeskés, ugyanakkor intenzív jellegű ízekkel párosulnak.

 

KOLUMBIA

CAUCAI KÁVÉVÁLOGATÁS

Castillo és Caturra

Teljesen mosott

 

BRAZÍLIA

FAZENDA SANTA CECILIA

Piros catuai/sárga catuai

Természetes/természetes

 

ETIÓPIA

ALTO TONA

Yrhacheffe

Vegyes őshonos

Aroma: gazdag és gyümölcsös, kifejezetten testes, ugyanakkor édeskés. Hosszan tartó íz.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Special Offer

Johan&Nystrom

El Salvador

Colombia

Sumatra Gayo

Ditta - Kenya

        - Mamma Mia

Union - Revelation

           - Costa RIca

 

 

 

 

Márkáink
Facebook közösség