Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Termékek Menü
   

Heti Ajánlatunk

Kávé szaküzletünkben a különleges kávékat nemcsak megvásárolni, hanem megkóstolni is lehet, így Vevőink személyesen győződhetnek meg arról, hogy milyen különbségek vannak az egyes kávéfajták és pörkölési típusok között. Kínálatunkat hetente változtatjuk. Nézzen be hozzánk és kóstolja meg különleges eszpresszó kávéinkat, filter kávéinkat, vagy éppen tejeskávé különlegességeinket. Gondoltunk azokra is akik esetleg nem szeretik a kávét, éppen ezért egy elég széles szortimenttel kedveskedünk minden tea kedvelőnek is. Prémium teák széles választéka fellelhető üzletünkben.

 

Aktuális Heti Ajánlatunk

 
 

 

Passalacqua Mehari

Történetünk egészen 1948-ig nyúlik vissza. Kávépörköléssel foglalkozó családi vállalkozásunk kezdetben rendkívül kisméretű volt, gépparkunk egy mindössze 5 kg kávé pörkölésére alkalmas berendezésből állt. Vagyis gyártókapacitásunk még gyerekcipőben járt.

Cégünk az elkövetkezendő évek során jelentős fejlődésen ment keresztül. Nápoly közelében, Casavatore városában található új üzemünk alapterülete mintegy 5000 négyzetméter, gyártókapacitásunkat pedig 3460 kg/órára növeltük.

Termékeink ma már a világ minden pontján megtalálhatóak, manufakturális hagyományainkat azonban mindvégig megőriztük. Cégünk továbbra is családi vállalkozás, melyet jelenleg már a harmadik generáció irányít.

A híres nápolyi kávé hagyományait tiszteletben tartva termékeinkhez kizárólag a legnemesebb, kiváló minőségű alapanyagokat használjuk fel.

Az egzotikus elnevezésű Mehari az egyik legnépszerűbb keverékünk.Erőteljes ízvilágú, testes és krémes jellegű kávé, intenzív, ugyanakkor mégis kellemes utóízzel. Számos vásárlónk véleménye szerint legízletesebb kávéink egyike. Tökéletesen kiegyensúlyozott aromájú Passalacqua kávé.

A robustát jelentős arányban tartalmazó erőteljes karakterű Mehari különösen a tejeskávék esetén számít rendkívül ízletes választásnak.

A többek között a Mehari pörkölését is végző nápolyi Passalacqua cég keverékeire általában a kiváló minőségű robusta kávébabok rendkívül magas arányú felhasználása jellemző. Az arabica és robusta kávébabok keverékéből készített Mehari csaknem tökéletesen kiegyensúlyozott ízvilágát enyhe maláta- és csokoládéaroma gazdagítja.

Az enyhén maláta aromájú Passalqacua Mehari koffeintartalma ellenére nem túlságosan erős, így cukor nélkül, vagy csak kevés cukorral nyújtja a legnagyobb élvezetet. A sűrű krémes rétegnek köszönhetően valódi ízélményben részesülhet!

 

Gardelli Cigno Bianco  Espresso Blend

A CSÉSZE JELLEGE

Tejcsokoládé / Mandula / Sárga szilva / Karamell
eszpresszóként fogyasztva kiváló
 

A NÉVJEGYÜNKNEK SZÁMÍTÓ ESZPRESSZÓ KEVERÉK

A Cignobianco a névjegyünknek számító, és egyetlen eszpresszó keverékünk, amely a kezdetektől kínálatunk legfontosabb terméke. Számunkra ez jelenti a tökéletes mindennapi kávét, azt, amit kívánságunk szerint bármikor élvezettel kortyolgathatunk. Megalkotásakor a termesztőkkel szorosan együttműködve, gondosan kiválasztottunk két rakomány friss termést a különleges Arabica babok közül, majd szenvedélyünk és szakértelmünk bevetésével harmonikus és kiegyensúlyozott  ízélménnyé változtattuk azokat. Ez a magas fokú kiegyensúlyozottság és csodálatos édesség a fehér hattyú (Cigno bianco) kecsességére és eleganciájára emlékeztet.

Special Offer

Johan&Nystrom

Colombia narino

Peru

Ditta Artigianale

- Burundi 

Marley

- One Love

Cooffepirates

Dr. Congo

 

 

 

 

 

 

Márkáink
Facebook közösség