Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Termékek Menü
   

Heti Ajánlatunk

Kávé szaküzletünkben a különleges kávékat nemcsak megvásárolni, hanem megkóstolni is lehet, így Vevőink személyesen győződhetnek meg arról, hogy milyen különbségek vannak az egyes kávéfajták és pörkölési típusok között. Kínálatunkat hetente változtatjuk. Nézzen be hozzánk és kóstolja meg különleges eszpresszó kávéinkat, filter kávéinkat, vagy éppen tejeskávé különlegességeinket. Gondoltunk azokra is akik esetleg nem szeretik a kávét, éppen ezért egy elég széles szortimenttel kedveskedünk minden tea kedvelőnek is. Prémium teák széles választéka fellelhető üzletünkben.

 

Aktuális Heti Ajánlatun

Italcaffe Gran CRema

Italcaffè – autentikus olasz eszpresszó már 1969 óta Több mint 50 évvel ezelőtt Ennio Poli úgy döntött, hogy kávépörkölővé alakítja a La Speziában működő élelmiszerboltját. Szenvedélyes kávérajongóként elhatározta, hogy a világ legízletesebb kávéit további tökéletesítve valódi olasz eszpresszóra jellemző autentikus aromát kölcsönöz azok számára. A pörkölő üzemeltetését átvevő fivérei szülőföldjük szépségéből ihletet merítve úgy döntöttek, hogy az Italcaffé megalkotásának 50. évfordulójára újjáélesztik az időközben legendássá vált kávékülönlegességet. Tigullio, Cinque Terre, Költők öble, Lunigiana, Apuan-Alpok és Versilia. Immáron több mint 50 éve elbűvölő szépségű hazánk jellegzetes ízjegyeivel gazdagítjuk a világ legkiválóbb minőségű kávéit.

Tökéletes választás a krémes és telt testességű kávék kedvelői számára.

A kivételesen ízletes autentikus olasz eszpresszót kereső kávérajongók számára ajánljuk.

Az 1000 g-os kiszerelésben elérhető eszpresszó babkávé védőgázas csomagolása az íz és a frissesség megőrzése érdekében egyirányú légszeleppel rendelkezik.

 

Caravan Daily Blend

BARNA CUKOR , KAKAÓ ÉS PRALINÉ

A gondosan válogatott kávébabok egyenletes pörkölésével készülő Daily Blend keverék új színnel gazdagítja a hagyományos kávék világát. Az alacsony savtartalmú keverék édes és tiszta ízjegyei otthon és a Caravan éttermekben fogyasztva egyaránt felejthetetlen élménnyel ajándékozzák meg a kávézás szerelmeseit.

A sötét csokoládét, barna cukrot és pralinét idéző egyedülálló ízprofil a kávénövények szezonális rotációjának köszönhető. A keveréket alkotó, gondosan válogatott kávéfajtákat kávépörköléssel foglalkozó munkatársaink, vásárlóink és minőség-ellenőrzési csapatunk tagjai szigorú ellenőrzésnek vetik alá, mielőtt a kész termék az Ön otthonába kerülne. A szakszerű gyártási folyamat során hozzáadott összetevők harmonikus és kiváló minőségű keveréket alkotnak. 
A keveréket alapvetően Dél-Amerikában és Ázsiában betakarított, szezonális jellegű kávébabból állítják elő. A The Daily termékünkben felfedezhető kávéfajtákat hosszas helyszíni kutatómunka alapján, a megbízható és átlátható ellátási láncunkat alkotó helyi termelőkkel folytatott szoros együttműködés eredményeként választottuk ki. 
A The Daily keverék magával ragadó édessége és Demerara nádcukrot idéző ízjegyei mély és gazdag, csokoládészerű testességgel párosulnak, így fekete és tejes kávéhoz egyaránt ideális választás.

Special Offer

 
The Barn
Mohamed Ali
Ditta Artigianale
Mamma Mia
 
 
Marley
- Smile Jamaica
 
Java
 
- Umoja Wetu Congo
- Java 007
- Cascara
- Rwanda
 
 
 
 

 

 

 

 

Márkáink
Facebook közösség