Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Termékek Menü
   

Heti Ajánlatunk

Kávé szaküzletünkben a különleges kávékat nemcsak megvásárolni, hanem megkóstolni is lehet, így Vevőink személyesen győződhetnek meg arról, hogy milyen különbségek vannak az egyes kávéfajták és pörkölési típusok között. Kínálatunkat hetente változtatjuk. Nézzen be hozzánk és kóstolja meg különleges eszpresszó kávéinkat, filter kávéinkat, vagy éppen tejeskávé különlegességeinket. Gondoltunk azokra is akik esetleg nem szeretik a kávét, éppen ezért egy elég széles szortimenttel kedveskedünk minden tea kedvelőnek is. Prémium teák széles választéka fellelhető üzletünkben.

 

Aktuális Heti Ajánlatun

Purissimi Arabica 

Többféle dél ameriikai arabica kávé keveréke Olaszosra pörkölve. Igazi eszpresszó élmény akár feketén akár tejjel fogyasztva egy finom egyensúly található a kávéban

A Brazil alap adj a testet ebben a kávéban és a többi terület teszi igazán kifinomulttá ezt e blendet.

Marley Keep On Moving

A Rohan Marley által alapított Marley Coffee eredete a jamaicai ültetvényekre nyúlik vissza, ahol a legendás zenész, Bob Marley megtanulta a természet és az emberi lét iránti mély tiszteletet, amely később az élete iránytűjévé vált. Örökségét globális értékteremtő erőként vitte tovább családja, amely minden egyes csésze Marley kávéban megmutatkozik.

Ízprofil:

Tartsa a ritmust az enyhe pörkölésű Keep on Moving kávéval, melyet úgy terveztünk, hogy kibontakozzon benne a csonthéjas gyümölcsök és pörkölt diófélék különleges íze, valamint a citromos-virágos jegyekkel kiegyensúlyozott lágy, kellemes testesség.

Special Offer

 
Gardelli 
- Colombia
-  Etiopia
 
Ditta Artigianale
- Jump
 
Marley
- Smile Jamaica
 
Java
- HOnduras
 
Square Miile
- Filter Blend
 

 

 

 

 

Márkáink
Facebook közösség