Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Termékek Menü
   

Heti Ajánlatunk

Kávé szaküzletünkben a különleges kávékat nemcsak megvásárolni, hanem megkóstolni is lehet, így Vevőink személyesen győződhetnek meg arról, hogy milyen különbségek vannak az egyes kávéfajták és pörkölési típusok között. Kínálatunkat hetente változtatjuk. Nézzen be hozzánk és kóstolja meg különleges eszpresszó kávéinkat, filter kávéinkat, vagy éppen tejeskávé különlegességeinket. Gondoltunk azokra is akik esetleg nem szeretik a kávét, éppen ezért egy elég széles szortimenttel kedveskedünk minden tea kedvelőnek is. Prémium teák széles választéka fellelhető üzletünkben.

 

Aktuális Heti Ajánlatunk

Barbera Classica

A “Classica” kávékeverék öt világhírű, kiváló minőségű kávébab felhasználásával készül. A világ legjobb, Brazíliából, Közép-Amerikából és Indonéziábólszármazó nyers kávéit válogatjuk ki és keverjük össze. A világon csak három ember tudja, hogy a helyes összetétellel, a lassú pörköléssel és a jól megválasztott hőmérséklettel hogyan érhetjük el az autentikus CafféBarbera kávéból készült minden csésze kávéra jellemző ízek, illatok és egyéb érzékszervi tulajdonságok megfelelő harmóniáját. A “Classica” kávé a kedvenc nápolyi stílusú eszpresszó tiszta kifejeződése.

Miben rejlik a Barbera kávé titka? Kifinomult szag- és ízérzékeléssel rendelkező ügyfeleink a világ minden részéről támogatnak ebben: különleges aromájú, válogatott kávébabok tökéletes keveréke, amely családi gazdaságok közel 150 éves tapasztalatán alapul. Minden a titkos összetételen és a helyes egyensúly eltalálásán múlik.Ezért utánozhatatlan a kávénk. A Barbera véleménye szerint az autentikus olasz eszpresszónak be kell tartania néhány, a hagyomány által megkövetelt szabályt. A babokat fajták szerint elkülönítve, lassan kell pörkölni, majd páramentesített levegővel gyorsan lehűteni (egyébként a víz kivonja az aroma nagy részét). Az eredmény tiszta élvezet mind az öt érzékszerv számára. Merüljön el bárhol és bármikor a Barbera élvezetében. Akár a reggeli ébresztő a cél, akár egy délutáni felfrissülés, a Barbera csészéit mindig örömmel kortyolgathatja.

 

Caravan Dailye Espresso Blend

BARNA CUKOR , KAKAÓ ÉS PRALINÉ

A gondosan válogatott kávébabok egyenletes pörkölésével készülő Daily Blend keverék új színnel gazdagítja a hagyományos kávék világát. Az alacsony savtartalmú keverék édes és tiszta ízjegyei otthon és a Caravan éttermekben fogyasztva egyaránt felejthetetlen élménnyel ajándékozzák meg a kávézás szerelmeseit.

A sötét csokoládét, barna cukrot és pralinét idéző egyedülálló ízprofil a kávénövények szezonális rotációjának köszönhető. A keveréket alkotó, gondosan válogatott kávéfajtákat kávépörköléssel foglalkozó munkatársaink, vásárlóink és minőség-ellenőrzési csapatunk tagjai szigorú ellenőrzésnek vetik alá, mielőtt a kész termék az Ön otthonába kerülne. A szakszerű gyártási folyamat során hozzáadott összetevők harmonikus és kiváló minőségű keveréket alkotnak. 
A keveréket alapvetően Dél-Amerikában és Ázsiában betakarított, szezonális jellegű kávébabból állítják elő. A The Daily termékünkben felfedezhető kávéfajtákat hosszas helyszíni kutatómunka alapján, a megbízható és átlátható ellátási láncunkat alkotó helyi termelőkkel folytatott szoros együttműködés eredményeként választottuk ki. 
A The Daily keverék magával ragadó édessége és Demerara nádcukrot idéző ízjegyei mély és gazdag, csokoládészerű testességgel párosulnak, így fekete és tejes kávéhoz egyaránt ideális választás.

 

Special Offer

Johan&Nystrom

Picnic

El Salvador

Colombia

Lucky Cap : Etiopia

The Barn - MOhamed Ali

Honduras - la FIla

Caravan - Special Bru

 

 

 

 

Márkáink
Facebook közösség