Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Marley Coffee

Marley Coffee

Stir It Up – A kezdetek

A Marley Coffee® céget a legendás és milliók által szeretett Bob Marley fia, Rohan Marley alapította. 

„Apám a Nine Mile vidékről származik. Ott tanulta meg a természet és az emberiesség mély tiszteletét, ami végigkísérte egész életét. Az volt az álma, hogy egyszer visszatérjen a gyökereihez. A kávénkkal apám előtt tisztelgünk. A csészéjében közös álmunk egy részét tartja.  One love.
Rohan Marley”

Bob Marley mindig mondogatta, hogy egy nap visszatér a farmerkedéshez, de a sors más életet szánt neki. Azt, hogy fantasztikus zenéjével hódítsa meg a világot és azon keresztül szóljon az emberekhez. 

Bob fia Rohan Marley a mai napig emlékezik arra, hogy nagymamája hogyan szárította a kávécserje terméseit a napon, hogyan válogatta, tisztította és pörkölte meg őket és készítette el a kávéját minden reggel. A Marley Coffee ugyanezt a mámortó aromát és gazdag, selymes ízt szeretné beletölteni minden egyes kávébögrébe, amin a Marley név látható.

Rohan Marley beteljesítette álmát és a Marley Coffee termékeink keresztül megosztja  a világgal családjának kávézási szokásait, melyek évtizedeken keresztül apáról fiúra szálltak. A Marley Coffee egy nemzetközi prémium kávé forgalmazó cég, melynek irodái vannak Londonban, Vancouverben, Los Angelesben és Jamaicaban.

 Get Up, Stand Up! 

A kávé, csakúgy mint a zene egy olyan dolog, ami aktív része mindennapjainknak. A Marley kávék fogyasztásával naponta járulhat hozzá a világ jobbá tételéhez, mivel a cég számos jótékonykodási programot támogat évente.

A Marley kávék alapja a híres jamaikai Blue Mountains vidéken elterülő 21 hektáros magánültetvényről ill. több, fenntartható gazdaságokból származó, etikusan termesztett, különlegesen pörkölt kávészemek, melyek a világ legjelentősebb kávétermelő vidékeiről – Ethiópia, Közép- és Dél-Amerika – származnak.

A Marley kávék izgalmas élményt kínálnak azoknak - korra és nemre való tekintet nélkül -, akik egy olyan kávét szeretnénk inni, melynek nemcsak egyedi, finom íze, de átlátható, tiszta eredete is van. A Marley Coffee célja, hogy a legjobb minőségű, nagyszerű ízű kávé kerüljön a csészékbe.

A kávéink elnevezésével Bob Marley zenéje előtt tisztelgünk.

“In this great future, you can’t forget your past.”–Bob Marley

Az értékeink

A Marley Coffee csak bevizsgált, 100%-os organikus arabica kávébabokat használ. A Marley Coffee nem csak organikus, de ITAL minősítésű is – megtestesíti a rasztafári életérzést, tiszta, igaz és életteli.

A Marley Coffee megalapította a „Kicks For Cause Alapítványt”, melynek célja, hogy focipályákat és táborokat építsen szerte a világon azon gyerekek számára, akiknek családjai a kávétermelésből élnek.  

A Marley Coffee profitjának 10%-át arra költi, hogy támogassa és javítsa azon emberek és családjaik életkörülményeit, akik nélkül a termékeik nem létezhetnének.

A Marley Coffee ezen kívül büszke támogatója a 1Love.Org alapítványnak is, melynek célja, hogy terjessze Bob Marley eszméjét a közös jövőről és az egyenlősségről. A jótékonysági alapítvány olyan programokat támogat, amelyek hozzájárulnak a fenntarthatósághoz, a felelősségteljes életvitelhez és ahhoz, hogy  - ha csak apránként is - szeretettel megváltoztassuk a világot, amiben élünk.

Videók:

 

Rendezés: