Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Bezzera MAGICA Pid kávéfőző

Bezzera
Elérhetőség: Előrendelhető
Szállítási díj:
Nem értékelt
Kávétársaság
Szín
 

Leírás

 

Kérjen ajánlatot üzletünkben!

Professzionális alkatrészekből összeállított kiváló minőségű termék, klasszikus stílusjegyekkel, mint például az ízletes kávék és cappuccinók mindössze néhány másodpercen belüli felszolgálását lehetővé tevő E61 stílusú karcsoport.
Rozsdamentes acélból készített polírozott AISI 304 készülékház, klasszikus termoszifonos rendszerrel fűtött egység.

A belső hőcserélővel ellátott rézkazán a kávéfőzés, gőzfejlesztés és vízkészítés egyidejű elvégzését is lehetővé teszi.

A 4 literes víztartály és a vibrációs szivattyú az alapfelszereltség részét képezi.

Paraméterek

Származási hely Olaszország
Tápellátás (V~/Hz) 110-120 / 50-60, 220-240 / 50-60
Ellenállás (V~) 110 / 220-240
Névleges teljesítmény (W) 1450 / 1350-1550
Ellenállás (W) 1350 / 1250-1450
Kazán (l) 2
Víztartály (l) 4
Szélesség (mm) 300
Mélység (mm) 425
Magasság (mm) 415
Nettó tömeg (kg) 22,7
Bruttó tömeg (kg) 25,2

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett értékelés.
Írja meg véleményét!

Márka történet

Az elegáns presszókávéfőzőiről ismertté vált Bezzera márka a minőség és a megbízhatóság nemzetközi szinten is elismert szinonimája.

 
Made in Italy

A Bezzera számtalan különböző országba exportált termékei büszkén viselik magukon a „Made in Italy” feliratot.
A gyártás valamennyi szakaszát - az összeszereléstől egészen a végső ellenőrzésig - a Milánó melletti Rosatéban található üzemben végzik.
 

1901 óta

Négy generációt átölelő, több mint egy évszázados múlttal büszkélkedő családi vállalkozás.
Folyamatos fejlesztésen alapuló sikertörténet a legízletesebb olasz eszpresszókávék nemes hagyománya jegyében.

 

 

Cégünkről

Az alkatrészek és a késztermékek tervezése és előállítása a 70 alkalmazottat foglalkoztató termelőüzemünkben zajlik, ahol a legkorszerűbb műszaki színvonalat képviselő, folyamatos üzemciklusban működő robotok és numerikus vezérlésű gépek segítségével biztosítják a termelés folyamatosságát.
A Bezzera által előállított professzionális és fél-professzionális presszókávéfőzőket a gondosan megválasztott viszonteladói hálózatnak köszönhetően a világ mintegy 50 különböző országába exportálják.
Kutatási és fejlesztési részlegünk mindig is különösen nagy hangsúlyt fektetett a Bezzera kávéfőző gépek kimagasló minőségére. A termékek folyamatos fejlesztése érdekében állandó jellegű együttműködést folytat a viszonteladók műszaki személyzetével, melynek keretében rendszeres műszaki fejlesztéseket eszközöl, valamint eszpresszó kávéval összefüggő képzéseket szervez.

 

 

 

A gyártási folyamat

A Bezzera eszpresszógépek előállítása teljes egészében cégünk saját üzemében zajlik. Szakértő munkatársaink a gyártás minden egyes szakaszát a lehető legnagyobb körültekintéssel hajtják végre, kezdve egészen a nyersanyagok gondos kiválasztásával.
A végtermék előállítása során alapvető jelentősséggel bíró tényezőkre - így például az emberi erőforrások hatékony és kreatív hasznosítására, valamint a berendezések folyamatos műszaki frissítésére - szintén különösen nagy hangsúlyt fektetnek. Kiváló minőségű kávéfőzőink így méltán viselik magukon a „Made in Italy” feliratot.


Végső ellenőrzés

A márkára jellemző kiváló minőséget a Bezzera kávéfőzők szigorú szempontok alapján végrehajtott végső ellenőrzése biztosítja.
 

Több mint 110 év a minőség jegyében

Cégünk története

Luigi Bezzera 1901-ben benyújtott szabadalmával forradalmasította a kávéfőzés addig ismert eljárását.
Megalkotta a világ legelső eszpresszó kávéfőzőjét, melyet az 1906. évi milánói Nemzetközi Vásáron mutatott be a nagyközönségnek.
Az azóta eltelt több mint 100 év során cégünk jelentős fejlődésen ment keresztül, a vállalkozást jelenleg már a Bezzera család negyedik generációja irányítja, alapítónk lelkesedését és szenvedélyét azonban mindvégig megőriztük.
A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a gyártási eljárás teljes egészét átfogó üzemünk a legkorszerűbb műszaki színvonalat képviseli, a hagyományosan kiváló minőséget előtérbe helyező filozófiánk azonban továbbra is változatlan.