Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Termékek Menü
   

Cremesso kávékapszulák

A Cremesso kávékapszuláiban a világ legjobb kávékeverékei találhatóak. A kávé, ha nem ideális környezetben tárolják, könnyen kiszárad és elveszti jellegzetes ízvilágát. Ezért fejlesztette ki a Cremesso az ún. aromazáró fóliáját és a különleges, légmentesen zárt kapszuláját, amely megőrzi az őrlés után azonnal a kapszulába zárt kávé frissességét, és egészen a felhasználásig tárolja. Így garantálható a minden ébredéskor, vagy étkezés utáni megszokott, állandó minőség.

A Cremesso kávékapszulák nem kompatibilisek Nespresso kávégépekkel.

Nézet:
Rendezés:

A Cremesso kapszulái természetes, lebomló polipropilén anyagból készülnek, aluminíium-mentesek, és a háztartási szeméttel együtt üríthetőek.

60 éves kávépörkölői tapasztalat
Kávéinkat a Delica AG pörkölőüzemeiben álmodták meg. A cég tagja a világ egyik legnagyobb száraz készítményekkel foglalkozó cégegyüttesének a Migros Groupnak, amely elsősorban termékei magas minőségéről ismert, és több mint 60 éves tapasztalattal rendelkezik a piacon. A cég központja a Basel melletti Birsenfeld(Svájc).

UTZ-tanúsítvány a Cremesso kávéinak
A Cremesso teljes kávé és teakapszula szortimentje rendelkezik a magas minőségi elveknek, és a fenntartható termelés bizonyítékának tartott ún. UTZ-tanúsítvánnyal. Az elismerést csak azok a gyártók kaphatják meg, akik vállalják, hogy csak helyi termelőktől származó, környezettudatosan termesztett kávékat vásárolnak. Így biztosítható a fenntartható termelés, amely összhangban van a természettel, és biztosítja a hosszútávú kávétermelést. 

Termék szűrő
Termék ára
Pörkölés
Márkáink
Facebook közösség