Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Termékek Menü
   

Tea & More: filteres és szálas teák, csokoládék és szirupok

Blend filteres és szálas tea
Blend filteres és szálas tea
„A tea megnyugtatja a lelket és lecsendesíti az elmét; elűzi a fáradtságot és enyhíti a kimerültséget.Felébreszti a gondolatokat és távol tartja az álmosságot.” Lu Yu: Teáskönyv (茶经)

Míg a kávé elsősorban élvezeti cikk, a tea egy sokkal régebbi, bizonyítottan gyógyhatású ital. A teázás számos távol- és közel-keleti ország kultúrájának szerves része, Kínában például több ezer éves hagyománya van elkészítésének és fogyasztásának. Míg a teacserje levele nyugtató, értágító és antioxidáns tulajdonságaival vált világszerte ismertté, a kínálatunkban ugyancsak megtalálható, különböző gyümölcsökből és gyógynövényekből készült teák összes gyógyhatását és ízváltozatát felsorolni napokba tellene. 

Három csésze forró tea fedezi a napi folyadékszüksékletünk egy részét, és ha ehhez hozzávesszük a különböző teák egészségre gyakorolt előnyös hatását, nyugodtan elmondhatjuk, a tea rendszeres fogyasztása az első lépés az egészséges és teljes élet felé.

Nézet:
Rendezés:
Termék szűrő
Gyártó
Termék ára
Tea fajta
kiszerelés
Márkáink
Facebook közösség