Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Cremesso kávégépek

A Cremesso kapszulás kávéfőzőivel az igazi kávéházi élmény az otthona része lesz, barista minőségű kávékkal. Készítse el a legkülönbözőbb kávéspecialitásokat egy gombnyomással a saját konyhájában, amikor csak akarja! A felfűtési idő tekintetében a Cremesso készülékei verhetetlenek a piacon. Mindössze 15 másodperces felfűtési és a kb. 40 másodperces kávéfőzési időnek hála, egy perc alatt már fogyaszthatja is kedvenc kávéját.

19 Bar nyomás a tökéletes krémáért
A tökéletes Espresso legfontosabb feltétele, a magas nyomáson történő főzés. A Cremesso készülékei 19 Bar-os nyomáson préselik át a vizet a kapszulán, így keletkezik kávé tetején az Espressora jellemző a friss krémhab.

Energiatakarékos koncepció
A Cremesso kávégépei a használat után egy perccel automatikusan energiatakarékos üzemmódba kapcsolnak. Ilyenkor energiafelhasználásuk mindössze 0,3 Watt óránként. Ez, és a gyors, 15 másodperces felfűtési idő teszi készülékeinket a piac legkevesebb energiát fogyasztó készülékeivé. Fogyasztásuk az „A+++”-os energiaosztálynak felel meg, amely 60%-kal alacsonyabb értéket jelent, mint az általában „A” osztályba sorolt konkurens kávéfőzők fogyasztása.