Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Sage: kávégépek, kávédarálók, kávés kiegészítők

Az eddig ismert Catler márka termékei 2018 januárjától Sage márkanév alatt elérhetőek.

A fő márkanév, Breville, mely különböző piacokon lokális márkanevek alatt fogalmazott, így segítve az anyacég üzleti stratégiáját. Az Európai csoport márkaneve így a Sage lett, mely Európa szerte támogatott lesz az elkövetkezendő években. 
A Breville márka termékei világszerte több mint 50 országban elérhetőek, s ez arról tesz tanúbizonyságot, hogy a gyártó tényleg innovatív és a vásárlók szemszögéből nézve is vonzó termékeket gyárt és fejleszt. 
Az ausztrál gyártó (Breville) és a disztribútor cég (FAST cégcsoport) között létrejött közös megállapodásról van szó, melynek köszönhetően új termékek kerülnek Magyarországon kereskedelmi forgalomba és a Sage márka marketing szempontból is intenzív támogatásban részesül. 

A Catler márka tovább folytatja küldetését, miszerint prémium minőségű termékeket forgalmaz továbbra is, melyek az egészséges életmód, ill. egészséges ételkészítés vonalát képviselik. 

Szerviz elérhetőség:

FAST HUNGARY Kft.
2310 Szigetszentmiklós Kántor út 10. Magyarország
Tel.:+36/ 23 330 830
Fax: +36/ 23 330 827
E-mail: szerviz@fasthungary.hu
https://hu.fast.eu/szerviz-tevekenyseg/termekek-szerviz/

Rendezés: