Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Sage "the Smart Grinder™ Pro" BCG820BTR Automata kávédaráló

Sage
99.990 Ft
89.990 Ft
Árelőny: 10%
Menny.:db
Elérhetőség: Rendelhető
Szállítási díj:
Nem értékelt
Kávétársaság
99.990 Ft
89.990 Ft
Árelőny: 10%
Menny.:db

Leírás

Kompakt kávégép a kávéházi minőségű kávéért, kompromisszumok nélkül.

 
Ideális megoldás a kávészemek őrléséhez,
mindenféle kávéfőzőhöz
(espresso, hagyományos kávéfőzők, stb.)
Praktikus kávészem-adagoló 450g kapacitással,
illetve speciális zárrendszerrel a kényelmes
eltávolításhoz ésvisszahelyezéshez

Légmentesen záródó fedél a kávészemek frissességének megőrzéséhez
Kúpos, nemesacél őrlőkövek az őrlés közben keletkező
hő minimalizálásával – a technológiának köszönhetően a kávé
zamatát adó olajak nem csapódnak ki és nem oxidálódnak idő előtt

A kúpos kávédaráló intelligens adagoló rendszerrel rendelkezik, mely automatikusan módosítja az őrölt kávé mennyiségét minden beállítás változtatásánál. A különféle elkészítési módokhoz (espresso, hosszú kávé, stb.) megfelelő mennyiségű és őrlési minőségű őrölt kávét kapunk. A kúpos kávédaráló lassabban forog, így őrlés közben alacsonyabb a keletkező hőmennyiség - ezért az elkészült kávé tökéletesen friss és zamatos lesz.

Az őrlés finomságának beállítása mellett meg kell határoznunk az őrlés időtartamát is, hogy a megfelelő mennyiségű őrölt kávét kapjuk. Az intelligensadagolás segítségével az őrlés finomságának kiválasztásakor mindig a megfelelő mennyiségű és őrlési minőségű kávét nyerhetjük ki. Mindemellett az előre programozott beállítások megváltoztathatók az egyéni ízlésnek megfelelően - az őrlési időtartam 0,2 mp lépésekben történő növelésével, vagy csökkentésével. 

A lehető legfinomabb aroma és íz kinyerésének érdekében - az elkészíteni kívánt kávé típusától függően - a megfelelő őrlési finomság beállítása alapvető fontosságú. A 60-féle beállításnak köszönhetően a tökéletes beállítás biztosan megtalálható.

A kiegészítők között két, különböző méretű szűrő és egy praktikus őrölt kávé-tároló doboz található. A két szűrő által a kávédaráló használata kifejezetten kényelmes - a speciális fedéllel ellátott tároló pedig segít az őrlemény aromájának megőrzésében. 

A 450 gramm kávébab befogadására képes adagoló speciális zárrendszere nagyban megkönnyíti annak eltávolítását és a kávészemek betöltését. Ráadásul a légmentesen záródó fedél a kávészemek frissességét is megőrzi.

Paraméterek

Szín  
Hálózati áramforrás 220 – 240 V ~ 50 Hz
Teljesítményfelvétel 165 W
Felhasznált anyagok fémötvözet, nemesacél, törésálló műanyag
Méretek 39,5 × 16 × 21,5 cm (ma × sz × mé)
Súly 2,9 kg
Tápkábel hossza 0,92 m

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett értékelés.
Írja meg véleményét!