Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Ahmad Tea

Az Ahmad Tea London társaság családi cég, székhelye Nagy-Britanniában van.

Létrehozását a legjobb tea iránti szenvedély és szeretet vezérelte. A mai napig négy generáció gazdag tapasztalataira támaszkodunk a keverés és a kóstolás terén. Tudatában vagyunk annak, hogy a tea fontos és pótolhatatlan szerepet játszik nemcsak a britek, hanem az egész világon az emberek mindennapi életében. Megértettük, hogy az emberek vágynak egy kivételes, igazán jó minőségű italra, amelynek minden nap örülhetnek.

Kezdettől fogva a teljes teagyártási folyamat fejlesztését, az első ültetvények és partnerek kiválasztásától a késztermék napi csomagolásáig mindent az a vállalásunk határozott meg, hogy ezt a vágyat kielégítsük.

Jelenleg az Ahmad Tea London a legjobb tea szinonimája az egész világon. Hangsúlyt fektetünk a nyersanyagok minőségére, tehát a kézi szüretelés hagyományos módszereire is. Ezek a legkíméletesebbek az értékes tealevelekkel szemben, és az egész gondosan ellenőrzött gyártási folyamat alapját képezik.

Az Ahmad Tea London sokszínű teaválasztékában megtalálhatók a klasszikus fekete, zöld, gyümölcs- és gyógynövény-teák, valamint a szokatlan teakülönlegességek is. Klasszikus keverékeink a rendkívül lágy és finom íztől egészen az aromatikus, telt ízig és erősségig terjednek. Örülünk, hogy a világ minden tájáról ismert neves teaszakértők és mindenekelőtt ügyfeleink nagyra értékelik őket.

Az Ahmad Tea London céget vásárlói millióinak elismerése és szimpátiája tartja fenn a világ 80 országában, talán alapítójának látszólag egyszerű, de időtlen gondolatának köszönhetően:

„Soha nem fogok eladni olyant, amit magam nem innék meg.“ 

Ez a gondolat tükrözi márkánk alapvető elkötelezettségét, különös tekintettel az ízre, az illatra és az összetételre, és ez inspirálja az egész vállalatot.

Rendezés: