Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Talán az ország legkülönlegesebb kávéja, hiszen hiába terem Costa Rica-n, erre a kávéra nyugodt szívvel ragaszthatjuk fel a " Magyar Termék" címkét. Bányai László farmja a Costa Rica szívében találhato Volcán Poás-tól légvonalban 15 km-re, a Volcán Congo-tól 25 km-re-dél-nyugatra, a Lourdesi völgy déli oldalán. A három ívben fekvő terület így öt dűlőre tagolt, melyek mindegyikét másként éri a nap, ami a kora reggeli óráktól besüt a völgybe. Az uralkodó szélirány kelet – nyugat irányú és a folyamatosan mozgó friss levegő gyakorlatilag megakadályozza, hogy a párás levegő megszoruljon, így a kávét fenyegető egyes betegségek nem veszélyeztetik a jó termést. Laci bácsi mellett kiváló magyar mezőgazdász és biológus szakember gárda gondoskodik arról, hogy termés minden szempontból kiváló legyen. A zöldkávé pörkölése pedig itthon zajlik Szekszárdon, a Tóth Sándor vezette pörkölő üzemben. A Bendiga de Dios a 2020-as második komoly mikro tétele. A Bendiga de Dios parcellából származik és irányított mosott eljárassal készítettük.