Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Cap'Mundo - Nespresso kompatibilis kapszulás kávék

A művészi eszpresszó

A Franciaországban kézműves módszerrel gyártott Cap’ Mundo Nespresso®*kompatibilis kávékapszulák 2013 márciusában jelentek meg a piacon, kizárólag kávészaküzletekben és helyi édességboltokban. Azóta Oliver Brivois-nak a kávé iránti szenvedélye által hajtott vállalkozónak köszönhetően hamar elterjedt az új kávé híre és mára Európa több vezető kiskereskedője nagy sikerrel forgalmazza a termékeket.

A szétválogatáson és lassú kézi pörkölésen alapuló módszer kiváló alkalmazója 
Az alapító Oliver Brivois elkötelezett híve a hagyományos szétválogatásos és a különleges zöld kávéknál alkalmazott lassú pörkölést előnyben részesítő módszerekben.

Minden egyes eredeti alkotás úgy készül, hogy különböző területekről származó többfajta kávébabot kevernek össze, olyanokat amelyeknek még a kezelési módja is különbözik. Az haute cuisine igényeit a legapróbb részletekig figyelembe véve és a vállalat kézműves hagyományon alapuló filozófiájával összhangban a Cap'Mundo tizenöt-húsz percig tartó progresszív pörkölési módot alkalmaz a szokásos öt-tíz perces helyett. Minden zöld kávé fajtát külön pörkölnek még az összekeverés előtt, hiszen mindegyik más pörkölést igényel. Ez az elkülönített és lassú kézműves pörkölési technika kihozza az öt kitűnő recept teljes eleganciáját és aromagazdagságát.

A kezdetek szeretete

A karakteres nyersanyagok iránti vonzalma által inspirálva a Cap'Mundo kinyomozta, mely neves családi gazdaságoknak melyik parcellájából származnak a legnagyszerűbb kávébabok. A termelők közül néhány szabadon dönthet az eladási árairól, ami a tökéletes minőség záloga. A származási helyek aprólékos megválogatása mással össze nem téveszthető érzékszervi élményt nyújt a különleges receptek kipróbálói számára.

Karakteres receptek

A Cap’Mundo kézműves kávépörkölő mesterei az exkluzív recepteket úgy alkották meg, hogy azok a legigényesebb eszpresszó-fogyasztók érzékszerveinek legmagasabb igényeit is kielégítsék. A leszedéstől a csészéig minden műveletnél ügyeltek a mesteri végrehajtásra, így ez a hét egyedi alkotás kellemes meglepetést fog okozni aromáinak és ízeinek a származási országot tükröző autentikus tisztaságával

Rendezés: