Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Marley Coffee Soul Rebel szemes kávé 1000g

Marley Coffee
10.999 Ft
Menny.:db
Egységár: 10.999,00 Ft/kg
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 699 Ft
Nem értékelt
Kávétársaság
10.999 Ft
Menny.:db
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Leírás

MARLEY COFFEE - Soul Rebel

A termékről:

A Rohan Marley által alapított Marley Coffee eredete a jamaicai ültetvényekre nyúlik vissza, ahol a legendás zenész, Bob Marley megtanulta a természet és az emberi lét iránti mély tiszteletet, amely később az élete iránytűjévé vált. Örökségét globális értékteremtő erőként vitte tovább családja, amely minden egyes csésze Marley kávéban megmutatkozik.

Ízprofil:

A Soul Rebel ragyogó savassága, diós, édes és enyhén pörkölt íze kellemesen keserédes csokoládés jegyekkel hív kalandra.

Paraméterek

Bio nem
Koffeinmentes nem
Espresso igen
Fairtrade nem
Ízesített nem
Pörkölés közepes
Savasság enyhén savas
Single Origin igen
Származási hely Brazilia
Lungo igen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett értékelés.
Írja meg véleményét!

A Marley Coffee

Marley Coffee

Stir It Up – A kezdetek

A Marley Coffee® céget a legendás és milliók által szeretett Bob Marley fia, Rohan Marley alapította. 

„Apám a Nine Mile vidékről származik. Ott tanulta meg a természet és az emberiesség mély tiszteletét, ami végigkísérte egész életét. Az volt az álma, hogy egyszer visszatérjen a gyökereihez. A kávénkkal apám előtt tisztelgünk. A csészéjében közös álmunk egy részét tartja.  One love.
Rohan Marley”

Bob Marley mindig mondogatta, hogy egy nap visszatér a farmerkedéshez, de a sors más életet szánt neki. Azt, hogy fantasztikus zenéjével hódítsa meg a világot és azon keresztül szóljon az emberekhez. 

Bob fia Rohan Marley a mai napig emlékezik arra, hogy nagymamája hogyan szárította a kávécserje terméseit a napon, hogyan válogatta, tisztította és pörkölte meg őket és készítette el a kávéját minden reggel. A Marley Coffee ugyanezt a mámortó aromát és gazdag, selymes ízt szeretné beletölteni minden egyes kávébögrébe, amin a Marley név látható.

Rohan Marley beteljesítette álmát és a Marley Coffee termékeink keresztül megosztja  a világgal családjának kávézási szokásait, melyek évtizedeken keresztül apáról fiúra szálltak. A Marley Coffee egy nemzetközi prémium kávé forgalmazó cég, melynek irodái vannak Londonban, Vancouverben, Los Angelesben és Jamaicaban.

 Get Up, Stand Up! 

A kávé, csakúgy mint a zene egy olyan dolog, ami aktív része mindennapjainknak. A Marley kávék fogyasztásával naponta járulhat hozzá a világ jobbá tételéhez, mivel a cég számos jótékonykodási programot támogat évente.

A Marley kávék alapja a híres jamaikai Blue Mountains vidéken elterülő 21 hektáros magánültetvényről ill. több, fenntartható gazdaságokból származó, etikusan termesztett, különlegesen pörkölt kávészemek, melyek a világ legjelentősebb kávétermelő vidékeiről – Ethiópia, Közép- és Dél-Amerika – származnak.

A Marley kávék izgalmas élményt kínálnak azoknak - korra és nemre való tekintet nélkül -, akik egy olyan kávét szeretnénk inni, melynek nemcsak egyedi, finom íze, de átlátható, tiszta eredete is van. A Marley Coffee célja, hogy a legjobb minőségű, nagyszerű ízű kávé kerüljön a csészékbe.

A kávéink elnevezésével Bob Marley zenéje előtt tisztelgünk.

“In this great future, you can’t forget your past.”–Bob Marley

Az értékeink

A Marley Coffee csak bevizsgált, 100%-os organikus arabica kávébabokat használ. A Marley Coffee nem csak organikus, de ITAL minősítésű is – megtestesíti a rasztafári életérzést, tiszta, igaz és életteli.

A Marley Coffee megalapította a „Kicks For Cause Alapítványt”, melynek célja, hogy focipályákat és táborokat építsen szerte a világon azon gyerekek számára, akiknek családjai a kávétermelésből élnek.  

A Marley Coffee profitjának 10%-át arra költi, hogy támogassa és javítsa azon emberek és családjaik életkörülményeit, akik nélkül a termékeik nem létezhetnének.

A Marley Coffee ezen kívül büszke támogatója a 1Love.Org alapítványnak is, melynek célja, hogy terjessze Bob Marley eszméjét a közös jövőről és az egyenlősségről. A jótékonysági alapítvány olyan programokat támogat, amelyek hozzájárulnak a fenntarthatósághoz, a felelősségteljes életvitelhez és ahhoz, hogy  - ha csak apránként is - szeretettel megváltoztassuk a világot, amiben élünk.

Videók: