Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Heti Ajánlat

Passalaqua Mekico

Történetünk egészen 1948-ig nyúlik vissza. Kávépörköléssel foglalkozó családi vállalkozásunk kezdetben rendkívül kisméretű volt, gépparkunk egy mindössze 5 kg kávé pörkölésére alkalmas berendezésből állt. Vagyis gyártókapacitásunk még gyerekcipőben járt.

Cégünk az elkövetkezendő évek során jelentős fejlődésen ment keresztül. Nápoly közelében, Casavatore városában található új üzemünk alapterülete mintegy 5000 négyzetméter, gyártókapacitásunkat pedig 3460 kg/órára növeltük.

Termékeink ma már a világ minden pontján megtalálhatóak, manufakturális hagyományainkat azonban mindvégig megőriztük. Cégünk továbbra is családi vállalkozás, melyet jelenleg már a harmadik generáció irányít.

A híres nápolyi kávé hagyományait tiszteletben tartva termékeinkhez kizárólag a legnemesebb, kiváló minőségű alapanyagokat használjuk fel.

Mekico keverékünk 100%-ig arabicafajtából készül. Ízvilága tökéletesen kiegyensúlyozott, így még a legigényesebb, hosszan tartó utóízeket kedvelő kávérajongók számára is ideális választás. Otthon vagy kávézóban fogyasztva egyaránt nagyszerű élményt nyújt.

A kiváló minőségű Passalacqua Mekico a Passalacqua cég kínálatának legrégebb óta elérhető tagja, mely a speciális pörkölési eljárásnak köszönhetően világszerte széles körű népszerűségnek örvend. Lenyűgöző virágos aroma és könnyed, mégis telt testességű ízvilág jellemzi.

Más első osztályú kávékeverékekhez hasonlóan a Passalacqua Mekicót is a magasan fekvő termőterületekről származó kiváló minőségű arabicafajtákból készítik, melyek változatos ízjegyekkel gazdagított, mégis kiegyensúlyozott és harmonikus utóízt kölcsönöznek a számára.

Mivel a kávébabok aromája, gyümölcsös ízvilága és savszintje meglehetősen eltérő, az eszpresszó keverék kiváló minőségének elérése érdekében azokat lassú és finom pörkölési eljárásnak vetik alá, melyhez egy hagyományos kialakítású forgódobot használnak.

Az intenzív pörkölést követő, levegőn történő hűtési folyamat után végzik el a kávébabok gondos elkeverését, melyet a cég féltve őrzött titkos eljárása szerint hajtanak végre. A gondos előállítási folyamatnak köszönhetően tökéletes eszpresszó ízélményben részesülhet! A viszonylag magas árfekvést a különleges szakértelem, valamint a költséges gyártási folyamat indokolja.

A 100%-ig arabicafajtákból készített Passalacqua Mekico állaga meglepően krémes. A Mekico Passalacqua felejthetetlen ízélménnyel ajándékozza meg a kávé szerelmeseit!

 

Gardelli Cignobianco Espresso Blend (Guatemala/Etiopia)

A Cignobianco az egyetlen saját eszpresszókeverékünk, és már a kezdet kezdetétől fogva szerepelt kínálatunkban. A mi felfogásunkban ez a tökéletes mindennapi kávé, amelyet bármikor fogyaszthatunk, amikor csak kedvünk támad hozzá. A legjobb minőség érdekében megalkotásánál a gazdákkal szoros együttműködésben, gondosan választottunk ki két kávékülönlegesség besorolású, frissen szüretelt arabicaszállítmányt, majd hozzáadva szenvedélyünket és szakértelmünket, létrehoztuk a harmonikus és kiegyensúlyozott ízélményt. Mivel ez a fenséges egyensúly és csodás édesség a fehér hattyú, a Cigno bianco kecsességére és eleganciájára emlékeztet, róla neveztük el az alkotást.