Leírás
A Divisadero mosóállomásán a „Pineapple Natural” egy hagyományos, természetes folyamat. A sörfőzdékben alkalmazott különféle fermentációs módszerek ihlették ezt az eljárást, hogy fokozzák a kávé trópusi profilját. Az egész cseresznyét közel 30 napig árnyékban szárítják emelt ágyásokon (a hagyományos natúr kávé mindössze 10-20 napig szárad). A kávét rendszeresen keverni kell, hogy egyenletesen száradjon. Noha idő- és munkaigényes, ez a szárítási folyamat lehetővé teszi, hogy a babban különleges ízek fejlődjenek ki.
Édes, trópusi, lédús: A Himalaya Pineapple egy eszpresszó, hatalmas karakterrel. A csészében ananász, mangó és csonthéjas gyümölcs várja a mandula és csokoládé gömbölyű íze mellett.
Paraméterek
Bio | nem |
Koffeinmentes | nem |
Espresso | igen |
Feldolgozás | Natural |
Ízesített | nem |
Pörkölés | közepes |
Régió | Apaneca |
Savasság | ![]() |
Tengerszint feletti magasság | 1550 |
Termelő | Mauricio Salaverria |
Tömeg | 250 |
Változat | Bourbon |
Származási hely | El Salvador |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett értékelés.
Írja meg véleményét!