Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Termékek Menü
   

Nespresso Pixie Clips ajánlat

Vásároljon Nespresso Pixie Clips kávégépet,

illetve mellé egy doboz Nespresso kávékapszulát,
és megajándékozzuk egy szabadon választott, stílusos oldalpanellel!

 

 

A Nespresso-val Ön az exkluzív minőséget választja és viszonzásképpen megajándékozzuk egy szabadon választott, stílusos oldalpanellel, amelyet az utalvány hiánytalan kitöltése, illetve 1 doboz Nespresso kávékapszula vásárlása esetén a Nespresso ingyenesen* az Ön által megadott címre vagy átvételi pontra szállít, vagy személyesen átvehet a Nespresso Boutique-okban.

A szabadon választható 6 panel: Városok, Ízjegyek, Matt vörös, Cordura, Farmer, Matt-fényes.
Az ajándék a készlet erejéig érhető el és a változás jogát fenntartjuk.

A kedvezmény érvényesítéséhez a következők hiánytalanul szükségesek:

 1. Vásároljon Nespresso Pixie Clips kávégépet, illetve mellé egy doboz kávékapszulát a Nespresso-nál 2015. október 1. és 2015. október 26. között!
 2. Készítse elő a kávégép eredeti, csepegtetőtálcán található sorozatszámát és a kávégép számlájának másolatát!
 3. Váltsa be az utalványt az alábbi módok valamelyikén legkésőbb 2015. október 31-ig

 

Utalvány beváltásának módjai

Interneten

 1. Szkennelje be, vagy készítsen digitális fényképet a kávégép csepegtetőtálcáján található sorozatszám matricáról, valamint az újonnan megvásárolt készülék eredeti számlájáról.
 2. Látogasson el a https://www.nespresso.com/promotion/hu weboldalra, a „Váltsa be utalványát!” gombra kattintva adja meg a kért adatokat, és töltse fel a csatolmányokat.
  A sikeres feltöltésről visszaigazoló e-mailt küldünk. A fenti oldalon a későbbiekben nyomon tudja követni utalványa státuszát.
 3. Az utalvány feldolgozásakor egy újabb visszaigazoló e-mailt küldünk, melyben megtalálja az ajándék oldalpanel érvényesítésének menetét.
 4. Az internetes beváltás feltétele minimum 1 doboz kávékapszula rendelése. Az akció feltételeinek való hiánytalan megfelelés esetén az ajándék oldalpanelt tartalmazó rendelést házhoz-vagy átvételi pontra ingyenesen kiszállítjuk.*

*Normál házhozszállítás esetén: hétköznap 8:00-18:00 közötti kiszállítási időre vonatkozik.

 

Postai úton

 1. Hiánytalanul töltse ki az utalványt.
 2. Ragassza fel az utalványra a kávégép csepegtetőtálcáján található sorozatszám matricát és az utalványhoz mellékelje készüléke számlájának másolatát.
 3. A kitöltött utalványt és a számla másolatát küldje be a Nespresso Club-ba a mellékelt borítékban.
 4. A postai úton történő beváltás feltétele minimum 1 doboz kávékapszula rendelése. Az akció feltételeinek való hiánytalan megfelelés esetén az ajándék oldalpanelt tartalmazó rendelést házhoz-vagy átvételi pontra ingyenesen kiszállítjuk.*

*Normál házhozszállítás esetén: hétköznap 8:00-18:00 közötti kiszállítási időre vonatkozik.

 

Boutique-ban

 1. Hiánytalanul töltse ki az utalványt.
 2. Ragassza fel az utalványra a kávégép csepegtetőtálcáján található sorozatszám matricát.
 3. Az utalvánnyal és a készülék számlájának másolatával látogasson el a Nespresso Boutique-ba (1061 Budapest, Andrássy út 27., vagy 1117 Budapest, Október huszonharmadika utca 8-10. Allee bevásárlóközpont).
 4. A Nespresso Boutique-okban történő beváltás feltétele minimum 1 doboz kávékapszula megvásárlása.
 5. Az akció feltételeinek való hiánytalan megfelelés esetén az ajándék oldalpanelt a Nespresso Boutique-ok egyikében átveheti.

 

Az utalványt legkésőbb 2015. október 31-ig váltsa be!

Ajánlatunk a 2015. október 1. és 2015. október 26. között kizárólag a Nestlé Hungária Kft. Nespresso Üzletágának hivatalos viszonteladói és a Nespresso Boutique és Nespresso Club, valamint a Nespresso webshop által értékesített Nespresso Pixie Clips kávéfőző készülékekre érvényes.

Továbbá az ajánlat a Nespresso mobilalkalmazásokban és mobil weboldalon keresztül leadott Pixie Clips kávégép rendelésekre nem érvényes. Viszonteladóink listáját megtalálja a honlapunkon (www.nespresso.com).
Az ajándék más termékre vagy készpénzre nem váltható.

Interneten keresztül egy utalvány beváltására van lehetőség,  amennyiben több kávégépet vásárolt, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Az utalvány felhasználására vonatkozó rendelkezésekért, a fizetési és szállítási feltételekért, illetve az adatvédelmi szabályzatért kérjük, látogasson el a www.nespresso.com oldalra, és kattintson a „Jogi feltételek” linkre az oldal láblécében, vagy hívja a 06 80 2582 80-as éjjel-nappal hívható, ingyenes telefonszámot.

Az ajánlat a Nespresso egyéb, hatályban lévő akcióival és kedvezményeivel nem vonható össze.

A Nespresso jogosult visszautasítani azon utalványok beváltását, illetve jogosult visszakövetelni azon beváltott utalványok értékét, melyeket, a feltételek és előírások megkerülésével próbálnak érvényesíteni, vagy érvényesítettek. Pl. forgalmazónál visszaváltott kávégépek.

Készülékenként és számlánként egy utalványt lehet felhasználni. A Nestlé Hungária Kft. alkalmazottai, azok Ptk. 8:1§(1) bekezdés 1. pontja szerinti közeli hozzátartozói, valamint a Nespresso forgalmazói, kereskedői az akcióban nem vehetnek részt.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
Márkáink
Facebook közösség