Leírás és Paraméterek
A Finca Bányai estében az kávégyümölcsöket hántolást követően, a saját gyümölcslevében 40 órán keresztül „Mermelada” eljárással fermentálták. A folyamat végén tiszta forrásvízzel átmosták és emelt afrikai ágyakon 28 napig szárították. Az eredmény egy csokis-karamellás, nagyon minimális rebarbarás, édes testes kávé
| Bio | nem |
| Koffeinmentes | nem |
| Espresso | igen |
| Fairtrade | nem |
| Feldolgozás | Mermelade Ferment |
| Ízesített | nem |
| Pörkölés | világos |
| Régió | Costa Rica Lourdes |
| Savasság | ![]() |
| Single Origin | igen |
| Tengerszint feletti magasság | 1450 – 1550 m |
| Termelő | Bányai László |
| Tömeg | 250 |
| Változat | Caturra/Catuai |
| Származási hely | Costa Rica |
| Lungo | igen |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett értékelés.
Írja meg véleményét!
