Leírás és Paraméterek
Az érett cseresznyét kézzel szedik, hogy természetes módon feldolgozzák és a gazdaságban szárítsák. A szezon csúcspontján, amikor a leszedett cseresznye mennyisége a legnagyobb, a babot néha áthelyezik a szomszédos fazendába, amely Ivan testvéréhez tartozik. Természetes módon feldolgozott tételeik esetében az egész cseresznyét afrikai ültetvényekre helyezik, hogy lassan megszáradjanak a napon. A régió melegsége tökéletes feltételeket biztosít a kiváló minőségű természetes feldolgozáshoz, amely elősegíti a bab édes mélységét.
Csészeprofil: Belga csokoládé/Pekán dió/Vanília/ribizli/datolya
Egy igen kifinomult testes kávéról van szó amiben fantasztikusan érezhető az édes és a gyümölcsös ízek keveredése.
Terület: Brazília
Pörkölés: espresso
Típus: Yellow Catuai
Magaság: 1200-1350m
Feldollgozás: Natural