Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Square Mile Coffee The Filter Blend 350g

Square Mile
10.499 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 699 Ft
Nem értékelt

A Red Brick eszpresszókeverékével azonos koncepcióra épülő Filter Blend szezonális, sokoldalú és klasszikus Square Mile. Tiszta, kiegyensúlyozott és közepes testű; kedves, vendégszerető kávé, hogy felébredjen A Filter Blend tökéletes egész napos főzést kínál, és megtestesíti mindazt, amit a különleges kávéban szeretünk. Nagy öröm, ha egy zacskót tartasz a szekrényben, hogy mindig finom kávé legyen a házban.

Hogy bevezessenek minket a téli hónapokba, a The Filter Blend iterációját úgy terveztük, hogy kényelmes legyen egy csészében. Két új komponens bemutatása, a Chichupak, egy bennszülöttek által vezetett szövetkezet Guatemalában és a Costa Rica-i El Perezoso, pontosan ezt teszi!

Bársonyos csokoládéjegyekkel és élénk almás savakkal, a Chichupak ennek a keveréknek a középpontjában áll. A nagyon hagyományos termelési módszereket alkalmazva a gazdálkodók a betakarítást a szövetkezet malmába viszik, ahol hozzáférhetnek a porszívókhoz, fermentációs tartályokhoz, mosócsatornákhoz, megemelt afrikai ágyásokhoz, szárító teraszokhoz és szárítókhoz. A csicsupaki közösség többnyire önellátó gazdálkodó, és a kávé az egyik legfontosabb készpénzes termény. A közösség vezetője, Faustín Chen és az egyesület elnöke, Mario Sic vezetésével a jobb minőség előállítása a jobb piacok elérése és a bevételek növelése érdekében.

A Costa Rica nyugati völgyében található Coopro Naranjoból érkező El Perezoso tökéletes párja volt Chichupaknak. A szövetkezet több mint 2000 tagot számlál, és 2006 óta működteti Loma mikrotelek programját. Lomasként emlegetett régió számos dombvidéket foglal magában, innen ered a program neve is. És ez a tétel konkrétan a Los Robles nevű termékcsaládból érkezett hozzánk.

GUatemala 67%  Washed

Costa RIca 33%  Washed

10.499 Ft
Menny.:db

Leírás

Tiszta, kiegyensúlyozott, közepes testű; kiváló kávé az ébredéshez.
A Filter Blend megtestesíti mindazt, amit a különleges kávéban szeretünk. 

Paraméterek

Koffeinmentes nem
Espresso nem
Fairtrade nem
Ízesített nem
Pörkölés Filter
Single Origin nem
Tömeg 350
Származási hely Vegyes

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett értékelés.
Írja meg véleményét!