Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
A Bányai László, magyar származású farmer, Costa Rica-i Lourdesben található ültetvényéről származik, ahol a termesztést és a feldolgozást a Lucky Cap tulajdonosával, Tóth Sándorral közösen végzik. Bányai László a növénytermesztésért, Tóth Sándor pedig a szüretért, a feldolgozási folyamatokért felel. A tengerszint feletti 1.450 – 1.550 méter magasan található finca-n (a 20 hektárnál kisebb ültetvények elnevezése) 90%-ban Caturra és Catuai fajták találhatók, ez a tételünk is ebből származik.
A feldolgozás a Costa Rica-ra leginkább jellemző, úgynevezett „Honey” eljárással készült, ami annyit takar, hogy a kézzel szedett kávégyümölcsöt hántoltuk, majd a babokat körbevevő édes, mézes réteggel együtt szárítottuk meg.
Paraméterek
Koffeinmentes
nem
Savasság
Származási hely
Costa Rica
Kiszerelés
20 db
Nettó tömeg
156,5g
Tárolás
Szobahőmérsékleten, legjobb tárolási hőmérséklet:10-25 Celsius fok között.