Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Illy IPER Espresso Arabica Selection Etiopia kapszula 18 adag

Illy
4.990 Ft
Menny.:doboz
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 699 Ft
Nem értékelt
4.990 Ft
Menny.:doboz

Leírás

Arabica Selection iperEspresso Etiopia

Etiopia – kifinomult intenzitás

Kifinomult intenzitás és kitűnő aroma enyhe jázmin ízjegyekkel gazdagítva.

ARABICA SELECTION ETIOPIA KÁVÉ Fedezze fel a termőterület szerint szelektált és a legendás illy keverékre jellemző ízjegyeket nagyszerűen kihangsúlyozó kávébabból készülő illy Arabica Selection Etiopia kávénkat. A világ legízletesebb mosott arabica kávéi közé tartozó, Etiópiában termesztett kávékülönlegességet virágokat idéző finom ízjegyek jellemzik. Teljes mértékben fenntartható módon termesztett, 100%-ig arabica kávébabból készül. Az árnyékban fejlődő etiópiai kávét kézzel szüretelik le a termőterületeknek otthont adó erdőségekben. Ennek a fajtának a pörkölésénél kiemelt figyelmet fordítanak a kávé természetes aromájú ízjegyeinek és utánozhatatlan ízprofiljának kiemelésére.

BEMUTATJUK ILLY ARABICA SELECTION KEVERÉKÜNKET.

TERMŐTERÜLETEK SZERINTI ÍZJEGYEK TÖKÉLETES HARMÓNIÁJA.

Fedezze fel illy kávénk eredetét. A kívánt ízélmény elérése érdekében tovább tökéletesítettük a jellegzetes illy keveréket alkotó kávéfajták pörkölését, hogy az minél inkább megfeleljen az adott termőterületnek. A különféle pörkölési módok nagyszerűen kihangsúlyozzák a különböző területeken termesztett arabica kávébabszemek eltérő ízvilágát: az etióp és guatemalai fajtákra jellemző virágos, illetve csokoládét idéző, valamint a brazil és kolumbiai kávébabszemek sajátjának tekinthető, karamellre, illetve ízletes gyümölcsökre emlékeztető ízjegyeket. A származási helyet idéző ízjegyek kivételes ízélményt ígérnek. 

Egyedülálló pörkölés és aromaprofil.

A termőterületek szerinti aroma- és ízjegyek megfelelő kihangsúlyozása érdekében az Arabica Selection keveréket alkotó kávébabszemeket az adott fajtára jellemző hőmérsékleten és ideig pörkölik. Az Etiopia kifinomult ízvilága virágos ízjegyekkel párosul.

Röviden az iperEspresso kapszularendszerről

Az innovatív iperEspresso kapszularendszer használatával a kávézókra jellemző minőségű eszpresszó gyorsan és egyszerűen elkészíthető. A hagyományos egyfokozatú rendszerekkel ellentétben az iperEspresso kapszularendszer szabadalmaztatott kétfokozatú eljárást alkalmaz az intenzív aromajegyekben gazdag és telt testességű, krémességét pedig sokáig megőrző eszpresszó elkészítése érdekében. A kapszulák pedig egyszerűen, pillanatok alatt megtisztíthatók.

Paraméterek

Espresso igen
Pörkölés közepes
Savasság savas
Single Origin nem
Származási hely Etiópia

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett értékelés.
Írja meg véleményét!