Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Illy Francis Francis X7.1 Iper kapszulás kávéfőzőgép, piros

Illy
Elérhetőség: Rendelésre
Szállítási díj:
(1)
Kávétársaság
Lorem ipsum
Lorem ipsum
dolor sit amet
Mauris blandit
Mauris blandit
mauris sit amet
Fusce sagittis
Fusce sagittis
lobortis mauris
Szín
 

Leírás

Az illy IperEspressoval kávéházi minőségű espresso-t, cappuccino-t készíthet barista tudás nélkül. Az illy ikonjává vált kávégépet az olasz sztár designer Luca Trazzi tervezte. Automata megállás, programozható kávéhossz, energiatakarékos üzemmód. A géphez többféle, kapcsolódó termékek közt feltüntetett kávékapszula vásárolható.
 

A Francis Francis X7 És a Francis Francis Y1


Francis Francis X7 és a reddot designdíj 'best of the best' nyertes Francis Francis Y1 kávégépek az IperEspresso technológiás kapszulákhoz készültek. Mindkettőt rendkívül egyszerű használni, így bárki otthonában is külön baristaképzés nélkül tökéletes presszókávét készíthet. A technológia újítása az is, hogy egyáltalán nem érintkezik egymással a kapszulán belüli kávé és a gép, így minden egyes csésze kávé tisztasága tökéletes, és a kávéfőzés utáni takarítás is minimális. A kapszula behelyezése után a kávéfőzés gombnyomással indul, majd a kívánt hosszúságnál ismételt gombnyomással megállítható. A Francis X7-nek van gőzölőkarja is, így cappuccino, tejeskávé is készíthető vele.

A Francis Francis Y1 a tiszta, sallangmentes funkcionalizmus, design és technológia találkozása. 

Jellemzők:
- Acél termoblokk
- Gőzkar tejhabosításhoz
- Automata megállás
- 30 perc állás után automatikus kikapcsolás
- Egy érintésre indul
- 15 bar nyomás
- A kávé nem ér hozzá a géphez, a kapszulán belül történik a teljes kávéfőzés, minimalizálja a géptisztítást
- Vízkőtelenítés figyelmeztető jelzés
- Világító kezelőfelület, hangjelzés ha üzemkész a gép
- Méret: 24 (Széles) x 24 (Mély) x 27,5 (Magas) cm 


Használati/vízkőtelenítési útmutató itt Letöltés

Paraméterek

Származási hely Olaszország

Vélemények

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
|
Igazolt vásárlás
2019. 08. 23.
Évek óta használom, nagyon szeretem. Tetszik, hogy retrós megjelenésű, stílusosan elegáns, jól mutat a konyhapulton, minden vendégem rácsodálkozik, amikor először látja. Rövidebb, mint 1 perc alatt eléri az üzemi hőmérsékletet, ezalatt pont előkotrom a csészét, félkómában megpróbálok beletalálni a tejjel és már tehetem is a gépbe. Krémes kávét főz és még kicsit brummog is hozzá :) könnyű kezelni, karbantartani, tisztítani, vízkőtleníteni. Ha valaki megkérdezi tőlem, miért Illy kávét iszom, a válasz nagyon egyszerű: mert nagyon finom és mert egy magyar származású feltaláló, Illy Ferenc alapította a céget, ami ma is az ő családjának tulajdonában van. Bár szinte biztosan nem szorulnak rá, én mégis inkább oda fizetem a kávépénzemet, mint a svájciaknak :) és hát egy Illy kávéhoz Illy kávéfőző jár :)