Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Lépjen be a Nespresso élmények világába egy egyedülálló ajánlattal!

Lépjen be a Nespresso élmények világába egy egyedülálló ajánlattal!

Most akár 15 000 Ft kedvezménnyel
vásárolhat kávékapszulát vagy kiegészítőt Nespresso kávégép vásárlása esetén!

A kedvezmény mértéke

A kedvezményt Nespresso kávékapszula és/vagy kiegészítő vásárlás esetén veheti igénybe, kivéve a Nespresso Pop-up Boutique – Arena Plaza-t, ahol kizárólag kávékapszula vásárlása esetén érvényesíthető.

  • 10 000 Ft kedvezmény Essenza és Inissia kávégépek vásárlása esetén.
  • 15 000 Ft kedvezmény U, UMilk, Pixie, Pixie Clips, Citiz, Citiz&Milk, Lattissima+, Lattissima Touch, Lattissima Pro, Maestria, Gran Maestria kávégépek vásárlása esetén.

A kedvezményt megrendelése összegéből vonjuk le, az utalvány készpénzre nem váltható. A kedvezmény és a számlaérték közti különbség az ügyfél számláján nem írható jóvá, és készpénzben nem kifizethető. Amennyiben megrendelésének értéke nem éri el a minimum 10 000 forintot vagy minimum 15 000 forintot, a fennmaradó összeg/egyenleg további vásárlásokhoz nem használható fel.

 

A kedvezmény érvényesítéséhez a következők hiánytalanul szükségesek:

  1. Vásároljon bármilyen Nespresso kávégépet 2015. november 2. és 2016. január 15. között!
  2. Készítse elő a kávégép eredeti, csepegtetőtálcán található sorozatszámát és a kávégép számlájának másolatát!
  3. Váltsa be az utalványt az alábbi módok valamelyikén legkésőbb 2016. január 30-ig!

 

Utalvány beváltásának módjai

 

Interneten

  1. Szkennelje be, vagy készítsen digitális fényképet a kávégép csepegtetőtálcáján található sorozatszám matricáról, valamint az újonnan megvásárolt készülék eredeti számlájáról.
  2. Látogasson el a https://www.nespresso.com/promotion/hu weboldalra, a „Váltsa be utalványát!” gombra kattintva adja meg a kért adatokat, és töltse fel a csatolmányokat.
    A sikeres feltöltésről visszaigazoló e-mailt küldünk. A fenti oldalon a későbbiekben nyomon tudja követni utalványa státuszát.
  3. Az utalvány feldolgozásakor egy újabb visszaigazoló e-mailt küldünk, melyben megtalálja a kedvezmény érvényesítésének menetét.

 

Postai úton

  1. Hiánytalanul töltse ki az utalványt.
  2. Ragassza fel az utalványra a kávégép csepegtetőtálcáján található sorozatszám matricát és az utalványhoz mellékelje készüléke számlájának másolatát.
  3. A kitöltött utalványt és a számla másolatát küldje be a Nespresso Club-ba:  Nespresso Magyarország 1061 Budapest, Paulay Ede utca 65.

 

Boutique-ban

  1. Hiánytalanul töltse ki az utalványt.
  2. Ragassza fel az utalványra a kávégép csepegtetőtálcáján található sorozatszám matricát.
  3. Az utalvánnyal és a készülék számlájának másolatával látogasson el az egyik Nespresso Boutique-ba.
    A Nespresso Boutique-k listáját itt találja: https://www.nespresso.com/hu/hu/pages/store-locator

 

Az utalványt legkésőbb 2016. január 30-ig váltsa be!

 

Ajánlatunk a 2015. november 2. és 2016. január 15. között kizárólag a Nestlé Hungária Kft. Nespresso Üzletágának hivatalos viszonteladói és a Nespresso Boutique és Nespresso Club, valamint a Nespresso webshop által értékesített Nespresso rendszerű kávéfőző készülékekre érvényes (a Nespresso Pro készülékeket kivéve).

Interneten keresztül egy utalvány beváltására van lehetőség,  amennyiben több kávégépet vásárolt, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Az utalvány felhasználására vonatkozó rendelkezésekért, a fizetési és szállítási feltételekért, illetve az adatvédelmi szabályzatért kérjük, látogasson el a www.nespresso.com oldalra, és kattintson a „Jogi feltételek” linkre az oldal láblécében; vagy hívja a 06 80 2582 80-as éjjel-nappal hívható, ingyenes telefonszámot.

Az ajánlat a Nespresso egyéb, hatályban lévő akcióival és kedvezményeivel nem vonható össze.

A Nespresso jogosult visszautasítani azon utalványok beváltását, illetve jogosult visszakövetelni azon beváltott utalványok értékét, melyeket, a feltételek és előírások megkerülésével próbálnak érvényesíteni, vagy érvényesítettek. Pl. forgalmazónál visszaváltott kávégépek.

Készülékenként és számlánként egy utalványt lehet felhasználni. A Nestlé Hungária Kft. alkalmazottai, azok Ptk. 8:1§(1) bekezdés 1. pontja szerinti közeli hozzátartozói, valamint a Nespresso forgalmazói, kereskedői az akcióban nem vehetnek részt.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír