Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Gardelli Suukala Colombia 250g szemes kávé

Gardelli Specialty Coffees
6.299 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 699 Ft
Nem értékelt
Kávétársaság
6.299 Ft
Menny.:db

Leírás

MINŐSÉGI PONT: 87,00

Csésze Profil
Alma / Mogyoró / Karamell / Komló
Fedezze fel a Suukala borítékolható ízét, egy olyan közösség munkájának gyümölcsét, amely elhatározta, hogy felemelkedik, a kiválóságba fektet be, és elsajátítja a legjobb termesztési és feldolgozási gyakorlatokat.
Ez a csésze Kolumbia lélegzetelállító tájaira és a művelők történetére repít.

Eszpresszóhoz és filterhez ajánlott

Az utóbbi években az egyesületet alkotó gazdák a különleges kávéra összpontosítottak, hogy termékük értékét növeljék. Helyben is pörkölnek és árulnak kávét. A kolumbiai különleges kávéexport partner, a Siruma befektetett ebbe a közösségbe, és a cég agronómusa, Pilar az egyesületi tagok kérésének megfelelően számos workshopot tartott mind a kávéfeldolgozásról, mind az egyesület megszervezéséről. Arra is megtanították őket, hogyan kell csészezni, hogy megértsék saját kávéjuk minőségét.

Az egyesület továbbra is fejlődni kíván: a tagok elsősorban azt remélik, hogy saját raktárral és felvásárlási ponttal rendelkeznek, hogy tagjaik közvetlenül Sirumába szállíthassák a kávét azzal a céllal, hogy vertikálisan integrálják az ellátási láncot, és nagyobb ellenőrzést érjenek el felette. Nemrég szállították le az első kávéikat egyedül Sirumába, ami a fejlődés óriási jelzője.
Az egyesület 2020 óta rendelkezik bio minősítéssel. Az egyesület az ökológiai termelési gyakorlatok iránt elkötelezetten saját maga készíti el a termelők közötti szerves trágyát. Az egyesület befektetett a környezet védelmét szolgáló, jobb szennyvízgazdálkodást célzó képzésbe is.

Paraméterek

Espresso igen
Pörkölés világos
Savasság enyhén savas
Single Origin nem
Származási hely Colombia

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett értékelés.
Írja meg véleményét!