Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Termékek Menü
   

Ditta Artiginale Ywangan Myanmar szemes kávé 250g

Kattints rá a felnagyításhoz!
Ár:
4.999 Ft
Ditta Artigianale
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 699 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Leírás

Bár Mianmarban csak a közelmúltban kezdtek el kávékülönlegességek termesztésével foglalkozni, az elért eredmények a szükséges ismeretek gyors elsajátításának köszönhetően magukért beszélnek. Partnercégünk, a Hopong mindössze egyetlen év leforgása alatt tökéletesen megszervezte a két szomszédos faluban élő kávétermesztők munkáját, és a természetes módon, napon történő szárítással készített kávé összehangolt feldolgozását. Sara Morrocchinak köszönhetően pedig a termékek exportálása is hihetetlenül gyorsan, még ugyanabban a szezonban elkezdődhetett.

A kábítószerbárók számára történő, titokban végzett ópiumtermesztést, és a hatóságok általi üldöztetést, valamint a szakszerűtlenül feldolgozott kávé üzletkötők és közvetítők részére történő értékesítését megelégelő hopongi gazdálkodók jelentős lépésre szánták el magukat, és a kávékülönlegességek termesztésével garantálható teljes mértékű függetlenség elérését tűzték ki céljuknak. Talán hihetetlenül hangzik, de a közösségi médián keresztül szereztek tudomást arról, hogy a szomszédos közösségek a Winrock civil szervezetnek köszönhetően természetes eljárás alkalmazásával, napon szárítással kávékülönlegességek termesztésével foglalkoznak. Határtalan elkötelezettségüknek és kíváncsiságuknak, valamint az említett közösségek segítségének köszönhetően sikeresen elsajátították, hogy kiváló minőségű termékek előállításával miként tehetnek szert nagyobb jövedelemre, illetve, hogy milyen módon törhetnek be a kávékülönlegességek nemzetközi piacára – és mindehhez alig vettek igénybe külső anyagi segítséget és szakképzést.

Típus: Catuai, S745

Feldolgozás: Natural

Magasság 1300m

Csészeprofil: Papaya/Szilva/Csokoládé

Paraméterek

Espresso igen
Pörkölés közepes
Savasság közepesen savas
Single Origin nem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett értékelés.
Írja meg véleményét!
Márkáink
Facebook közösség