Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Caffé Vergnano

A Caffè Vergnano egy vállalat hosszú és tekintélyes történelemmel. A cég egy kis üzlettel kezdte 1882-ben, észak Olaszországban, melyet a jelenlegi tulajdonosok nagypapája Domenico Vergnano alapított.

A család elhivatottsága hamar világossá vált – ez a kis üzlet elsajátította a kávé pörkölésének és eladásának minden titkát. A cég megdöbbentő tempóval növekedett és mára 90 féle terméket gyártanak, és 67 országba exportálnak, köztük Magyarországra is. A Vernano olasz kávék értékei a következők: Magas minőség - folyamatos kutatás és minőség ellenőrzés, amely biztosítja a legjobb keverékek összeállítását, valamint a Tradíció – mivel a cég a Vergnano család magántulajdonában van négy generáció óta. Továbbá a Tapasztalat - 130 évnyi szakértelem az alapanyagok beszerzésében, a pörkölésben és a kiváló minőségű kávékeverékek összeállításában.

Made in Italy - 100%-ig Olaszországban előállított termék.