Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Blend

„A tea megnyugtatja a lelket és lecsendesíti az elmét; elűzi a fáradtságot és enyhíti a kimerültséget;

felébreszti a gondolatokat és távol tartja az álmosságot.”

Lu Yu: Teáskönyv (茶经)

Minden érzékünkkel arra törekszünk, hogy felkutassuk a legjobb minőségű tájteákat, ezért építünk ki személyes kapcsolatot a beszállítóinkkal, és kóstolunk meg minden évben több száz teafélét, hogy kiválaszthassuk Önnek a legjobbakat. Termékeink kizárólag leveles teából készülnek, és a minőségben nem kötünk kompromisszumot. Ez az oka annak is, hogy filteres teáink kizárólag háromdimenziós, piramis alakú, selymes tasakokban kaphatók, mivel a nagyméretű tealevelek kiáztatása csak így lehetséges.

 

Garantáljuk teáink elegáns, mégis élénk ízét, ragyogó színű főzetét, és tartós utóízét. Ilyen eredmény csak a világ legjobb minőségű tealevelei, gyógynövényei, gyümölcsei, fűszerei és virágai segítségével érhető el. 

 

Az olasz és svájci Alpok közelében fekvő Maggiore tó partján megalapított Blend Tea vállalat termékei ma a felső kategóriás gourmet boltokban, ételkülönlegességeket kínáló üzletekben, 5 csillagos szállodákban és díjnyertes éttermekben kaphatók a világ minden táján.