Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Termékek Menü
   

Bezzera BB005TM kávédaráló

Kattints rá a felnagyításhoz!
Ár:
109.999 Ft
Bezzera
Elérhetőség: Rendelésre
Szállítási díj:
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Kávétársaság

Leírás

  • BB005 típusú kávédaráló, TM automata és MN félautomata változatban, rozsdamentes acélszerkezettel, adagoló nélkül, fél-professzionális használatra.
  • Rozsdamentes acélból készített AISI 304 készülékház
  • Mikrometrikusan beállítható őrlési finomság, időzíthető adagolás.

Paraméterek

Szín  
Motorteljesítmény 100 W
Fordulat/perc 900
Kúpos őrlőkövek 48 mm
Tölcsér 0,250 g
Őrlési kapacitás 4 kg/óra
Manuális tápellátás (V~/Hz) 10-120 / 50-60,
Automatikus tápellátás (V~/Hz) 220-240 / 50-60
Névleges teljesítmény (W) 100
Szélesség mm) 130
Mélység (mm) 260
Magasság (mm) 400
Nettó tömeg (kg) 4
Bruttó tömeg (kg) 5,5

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett értékelés.
Írja meg véleményét!

Márka történet

Az elegáns presszókávéfőzőiről ismertté vált Bezzera márka a minőség és a megbízhatóság nemzetközi szinten is elismert szinonimája.

 
Made in Italy

A Bezzera számtalan különböző országba exportált termékei büszkén viselik magukon a „Made in Italy” feliratot.
A gyártás valamennyi szakaszát - az összeszereléstől egészen a végső ellenőrzésig - a Milánó melletti Rosatéban található üzemben végzik.
 

1901 óta

Négy generációt átölelő, több mint egy évszázados múlttal büszkélkedő családi vállalkozás.
Folyamatos fejlesztésen alapuló sikertörténet a legízletesebb olasz eszpresszókávék nemes hagyománya jegyében.

 

 

Cégünkről

Az alkatrészek és a késztermékek tervezése és előállítása a 70 alkalmazottat foglalkoztató termelőüzemünkben zajlik, ahol a legkorszerűbb műszaki színvonalat képviselő, folyamatos üzemciklusban működő robotok és numerikus vezérlésű gépek segítségével biztosítják a termelés folyamatosságát.
A Bezzera által előállított professzionális és fél-professzionális presszókávéfőzőket a gondosan megválasztott viszonteladói hálózatnak köszönhetően a világ mintegy 50 különböző országába exportálják.
Kutatási és fejlesztési részlegünk mindig is különösen nagy hangsúlyt fektetett a Bezzera kávéfőző gépek kimagasló minőségére. A termékek folyamatos fejlesztése érdekében állandó jellegű együttműködést folytat a viszonteladók műszaki személyzetével, melynek keretében rendszeres műszaki fejlesztéseket eszközöl, valamint eszpresszó kávéval összefüggő képzéseket szervez.

 

 

 

A gyártási folyamat

A Bezzera eszpresszógépek előállítása teljes egészében cégünk saját üzemében zajlik. Szakértő munkatársaink a gyártás minden egyes szakaszát a lehető legnagyobb körültekintéssel hajtják végre, kezdve egészen a nyersanyagok gondos kiválasztásával.
A végtermék előállítása során alapvető jelentősséggel bíró tényezőkre - így például az emberi erőforrások hatékony és kreatív hasznosítására, valamint a berendezések folyamatos műszaki frissítésére - szintén különösen nagy hangsúlyt fektetnek. Kiváló minőségű kávéfőzőink így méltán viselik magukon a „Made in Italy” feliratot.


Végső ellenőrzés

A márkára jellemző kiváló minőséget a Bezzera kávéfőzők szigorú szempontok alapján végrehajtott végső ellenőrzése biztosítja.
 

Több mint 110 év a minőség jegyében

Cégünk története

Luigi Bezzera 1901-ben benyújtott szabadalmával forradalmasította a kávéfőzés addig ismert eljárását.
Megalkotta a világ legelső eszpresszó kávéfőzőjét, melyet az 1906. évi milánói Nemzetközi Vásáron mutatott be a nagyközönségnek.
Az azóta eltelt több mint 100 év során cégünk jelentős fejlődésen ment keresztül, a vállalkozást jelenleg már a Bezzera család negyedik generációja irányítja, alapítónk lelkesedését és szenvedélyét azonban mindvégig megőriztük.
A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a gyártási eljárás teljes egészét átfogó üzemünk a legkorszerűbb műszaki színvonalat képviseli, a hagyományosan kiváló minőséget előtérbe helyező filozófiánk azonban továbbra is változatlan.

 

Termék címkék: bezzera, daráló
Márkáink
Facebook közösség