Termékek Menü
0
   

Nespresso Pixie Clips ajánlat

Vásároljon Nespresso Pixie Clips kávégépet,

illetve mellé egy doboz Nespresso kávékapszulát,
és megajándékozzuk egy szabadon választott, stílusos oldalpanellel!

 

 

A Nespresso-val Ön az exkluzív minőséget választja és viszonzásképpen megajándékozzuk egy szabadon választott, stílusos oldalpanellel, amelyet az utalvány hiánytalan kitöltése, illetve 1 doboz Nespresso kávékapszula vásárlása esetén a Nespresso ingyenesen* az Ön által megadott címre vagy átvételi pontra szállít, vagy személyesen átvehet a Nespresso Boutique-okban.

A szabadon választható 6 panel: Városok, Ízjegyek, Matt vörös, Cordura, Farmer, Matt-fényes.
Az ajándék a készlet erejéig érhető el és a változás jogát fenntartjuk.

A kedvezmény érvényesítéséhez a következők hiánytalanul szükségesek:

 1. Vásároljon Nespresso Pixie Clips kávégépet, illetve mellé egy doboz kávékapszulát a Nespresso-nál 2015. október 1. és 2015. október 26. között!
 2. Készítse elő a kávégép eredeti, csepegtetőtálcán található sorozatszámát és a kávégép számlájának másolatát!
 3. Váltsa be az utalványt az alábbi módok valamelyikén legkésőbb 2015. október 31-ig

 

Utalvány beváltásának módjai

Interneten

 1. Szkennelje be, vagy készítsen digitális fényképet a kávégép csepegtetőtálcáján található sorozatszám matricáról, valamint az újonnan megvásárolt készülék eredeti számlájáról.
 2. Látogasson el a https://www.nespresso.com/promotion/hu weboldalra, a „Váltsa be utalványát!” gombra kattintva adja meg a kért adatokat, és töltse fel a csatolmányokat.
  A sikeres feltöltésről visszaigazoló e-mailt küldünk. A fenti oldalon a későbbiekben nyomon tudja követni utalványa státuszát.
 3. Az utalvány feldolgozásakor egy újabb visszaigazoló e-mailt küldünk, melyben megtalálja az ajándék oldalpanel érvényesítésének menetét.
 4. Az internetes beváltás feltétele minimum 1 doboz kávékapszula rendelése. Az akció feltételeinek való hiánytalan megfelelés esetén az ajándék oldalpanelt tartalmazó rendelést házhoz-vagy átvételi pontra ingyenesen kiszállítjuk.*

*Normál házhozszállítás esetén: hétköznap 8:00-18:00 közötti kiszállítási időre vonatkozik.

 

Postai úton

 1. Hiánytalanul töltse ki az utalványt.
 2. Ragassza fel az utalványra a kávégép csepegtetőtálcáján található sorozatszám matricát és az utalványhoz mellékelje készüléke számlájának másolatát.
 3. A kitöltött utalványt és a számla másolatát küldje be a Nespresso Club-ba a mellékelt borítékban.
 4. A postai úton történő beváltás feltétele minimum 1 doboz kávékapszula rendelése. Az akció feltételeinek való hiánytalan megfelelés esetén az ajándék oldalpanelt tartalmazó rendelést házhoz-vagy átvételi pontra ingyenesen kiszállítjuk.*

*Normál házhozszállítás esetén: hétköznap 8:00-18:00 közötti kiszállítási időre vonatkozik.

 

Boutique-ban

 1. Hiánytalanul töltse ki az utalványt.
 2. Ragassza fel az utalványra a kávégép csepegtetőtálcáján található sorozatszám matricát.
 3. Az utalvánnyal és a készülék számlájának másolatával látogasson el a Nespresso Boutique-ba (1061 Budapest, Andrássy út 27., vagy 1117 Budapest, Október huszonharmadika utca 8-10. Allee bevásárlóközpont).
 4. A Nespresso Boutique-okban történő beváltás feltétele minimum 1 doboz kávékapszula megvásárlása.
 5. Az akció feltételeinek való hiánytalan megfelelés esetén az ajándék oldalpanelt a Nespresso Boutique-ok egyikében átveheti.

 

Az utalványt legkésőbb 2015. október 31-ig váltsa be!

Ajánlatunk a 2015. október 1. és 2015. október 26. között kizárólag a Nestlé Hungária Kft. Nespresso Üzletágának hivatalos viszonteladói és a Nespresso Boutique és Nespresso Club, valamint a Nespresso webshop által értékesített Nespresso Pixie Clips kávéfőző készülékekre érvényes.

Továbbá az ajánlat a Nespresso mobilalkalmazásokban és mobil weboldalon keresztül leadott Pixie Clips kávégép rendelésekre nem érvényes. Viszonteladóink listáját megtalálja a honlapunkon (www.nespresso.com).
Az ajándék más termékre vagy készpénzre nem váltható.

Interneten keresztül egy utalvány beváltására van lehetőség,  amennyiben több kávégépet vásárolt, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Az utalvány felhasználására vonatkozó rendelkezésekért, a fizetési és szállítási feltételekért, illetve az adatvédelmi szabályzatért kérjük, látogasson el a www.nespresso.com oldalra, és kattintson a „Jogi feltételek” linkre az oldal láblécében, vagy hívja a 06 80 2582 80-as éjjel-nappal hívható, ingyenes telefonszámot.

Az ajánlat a Nespresso egyéb, hatályban lévő akcióival és kedvezményeivel nem vonható össze.

A Nespresso jogosult visszautasítani azon utalványok beváltását, illetve jogosult visszakövetelni azon beváltott utalványok értékét, melyeket, a feltételek és előírások megkerülésével próbálnak érvényesíteni, vagy érvényesítettek. Pl. forgalmazónál visszaváltott kávégépek.

Készülékenként és számlánként egy utalványt lehet felhasználni. A Nestlé Hungária Kft. alkalmazottai, azok Ptk. 8:1§(1) bekezdés 1. pontja szerinti közeli hozzátartozói, valamint a Nespresso forgalmazói, kereskedői az akcióban nem vehetnek részt.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
Márkáink
Facebook közösség