Termékek Menü
0
   

Heti Ajánlatunk

Kávé szaküzletünkben a különleges kávékat nemcsak megvásárolni, hanem megkóstolni is lehet, így Vevőink személyesen győződhetnek meg arról, hogy milyen különbségek vannak az egyes kávéfajták és pörkölési típusok között. Kínálatunkat hetente változtatjuk. Nézzen be hozzánk és kóstolja meg különleges eszpresszó kávéinkat, filter kávéinkat, vagy éppen tejeskávé különlegességeinket. Gondoltunk azokra is akik esetleg nem szeretik a kávét, éppen ezért egy elég széles szortimenttel kedveskedünk minden tea kedvelőnek is. Prémium teák széles választéka fellelhető üzletünkben.

 

Aktuális Heti Ajánlatunk

 

DELANERO ESPRESSO EKO 100%

DelaNero ÖKO eszpresszónkban 100%-ban Brazíliából, Kolumbiából és Etiópiából származó arabica kávébabot használunk, amelyet organikusan és növényvédő szerek alkalmazása nélkül termesztettek. Ezeket az organikus kávébabokat dobon szárítjuk, majd nagy gondossággal kiválasztjuk a legjobb ízű és aromájú szemeket. Az eredmény egy olyan eszpresszó, amely kényezteti ízlelőbimbóit, és amelyet lelkiismeret furdalás nélkül elfogyaszthat.

 

JOHAN & NYSTRÖM EL SALVADOR MENENDEZ 

Az idősebb Miguel Menendez által vezetett Menendez-birtok olyan kávét terem, amely krémesen édes ízű, és a tejcsokoládé, a vajkaramella és a narancs aromáit kínálja. A családnak El Salvador nyugati részén, az Apaneca hegytömb körül vannak szép földjei, és nagyon büszkék vagyunk arra, hogy az utóbbi négy idényben tőlük is vásárolhattunk. Négy farmjuk neve, ahonnan a kávékat beszereztük, a Las Delicias, az El Rosario, a Buena Vista és a Santa Barbara.

Ezek az ültetvények egy biológiai korridor részét képezik, amely Mexikótól egészen Panamáig húzódik, és számtalan madár-, pillangó- és rovarfajnak ad otthont. Az El Salvadorra jellemző Bourbon fajta mellett Miguel más változatokkal is kísérletezik – mint például a Pacamara, a Geisha és a Caturra –, hogy még jobb minőséget biztosítson és újabb ízeket alakíthasson ki a kávészemekben.

 

 

Special Offer

Johan&Nystrom

- Burundi Heza Gitwe

- Colombia Los Vascos

- Urban Juice

- El Salvador 

Ditta Artigianale

- Costa Rica

- Guatemala

Five Elephant

- El Salvador

 

Márkáink
Facebook közösség