Termékek Menü
0
   

Heti Ajánlatunk

Kávé szaküzletünkben a különleges kávékat nemcsak megvásárolni, hanem megkóstolni is lehet, így Vevőink személyesen győződhetnek meg arról, hogy milyen különbségek vannak az egyes kávéfajták és pörkölési típusok között. Kínálatunkat hetente változtatjuk. Nézzen be hozzánk és kóstolja meg különleges eszpresszó kávéinkat, filter kávéinkat, vagy éppen tejeskávé különlegességeinket. Gondoltunk azokra is akik esetleg nem szeretik a kávét, éppen ezért egy elég széles szortimenttel kedveskedünk minden tea kedvelőnek is. Prémium teák széles választéka fellelhető üzletünkben.

 

Aktuális Heti Ajánlatunk

Johan & Nystrom Isola Espresso

Ez egy többféle kávét tartalmazó kiegyensúlyozott keverék, amiben megtalálhatóak, Columbia, Panama, Brazília legjobb Arabicai, valamint a határozottság érdekében meg van bolondítva egy kis Ugandai Robustaval.

Ez adja meg a kávé testét, amitől egy igazi tejeskávé alapjául szolgálhat.

Megtalálhatóak benne a csokoládé, kandírozott gyümölcs és keserű mandula íz jegyei, amik nagyon kiegyensúlyozva jelentkeznek.

Gardelli Cigno Bianco Espresso Blend

A CSÉSZE JELLEGE

Tejcsokoládé / Mandula / Sárga szilva / Karamell
eszpresszóként fogyasztva kiváló
 

A NÉVJEGYÜNKNEK SZÁMÍTÓ ESZPRESSZÓ KEVERÉK

A Cignobianco a névjegyünknek számító, és egyetlen eszpresszó keverékünk, amely a kezdetektől kínálatunk legfontosabb terméke. Számunkra ez jelenti a tökéletes mindennapi kávét, azt, amit kívánságunk szerint bármikor élvezettel kortyolgathatunk. Megalkotásakor a termesztőkkel szorosan együttműködve, gondosan kiválasztottunk két rakomány friss termést a különleges Arabica babok közül, majd szenvedélyünk és szakértelmünk bevetésével harmonikus és kiegyensúlyozott  ízélménnyé változtattuk azokat. Ez a magas fokú kiegyensúlyozottság és csodálatos édesség a fehér hattyú (Cigno bianco) kecsességére és eleganciájára emlékeztet.

Az idei keverék összetétele:

  • Származási ország: Brazília
  • Terület: Mantiqueira de Minas
  • Fajta: Red Catuaì és Yellow Catuaì
  • Erjesztés: száraz (természetes)
  • Tengerszint feletti magasság: 1150 méter

 

Special Offer

Johan&Nystrom

- Etiop Guji

- Fika

Ditta Artigianale

- Jump

- Colombia El Manzano

Union

- Natural Spirit

- Cascara

 

 

 

 

Márkáink
Facebook közösség