Termékek Menü
0
   

Heti Ajánlatunk

Kávé szaküzletünkben a különleges kávékat nemcsak megvásárolni, hanem megkóstolni is lehet, így Vevőink személyesen győződhetnek meg arról, hogy milyen különbségek vannak az egyes kávéfajták és pörkölési típusok között. Kínálatunkat hetente változtatjuk. Nézzen be hozzánk és kóstolja meg különleges eszpresszó kávéinkat, filter kávéinkat, vagy éppen tejeskávé különlegességeinket. Gondoltunk azokra is akik esetleg nem szeretik a kávét, éppen ezért egy elég széles szortimenttel kedveskedünk minden tea kedvelőnek is. Prémium teák széles választéka fellelhető üzletünkben.

 

Aktuális Heti Ajánlatunk

 

Johan&Nystrom Bella 

Espresso Bellánk 100% arabica babokat tartalmaz a felföldi fajtából. A kávé édes, kerek, testes, és kifejezetten lágy a paletta kínálatán belül. A jellegzetes íz elidőzik a szájban, majd elegánsan elillan. A minőségtudatos barista elismerő pillantásokban részesül.

Az íz összetevői:

  • Brazil Yellow Bourbon
  • Nicaraguai Royal
  • Salvadori Finca Rosario
  • Etióp Mudro Natural

Five Elephant Propeller, Ethiopia

 
Szezonális kávé, melynek gazdag íze és aromája kiválóan alkalmas eszpresszónak. A német Five Elephant pörkölőjéből származik, amely kiváló minőségű kávéiról híres.
A kávé Etiop területről származik, és a pörkölésnek köszönhetően egy igazán komplex ízvilággal találkozhatunk, mivel egyszerre édes, savas, és keserű, és gyümölcsökben gazdag

Special Offer

Johan&Nystrom

- Kenya Double AA

- Tropical Sweet Street

Ditta Artigianale

- Costa Rica

- Guatemala

Five Elephant

- Cascara

- Kenya Tekangu 

 

 

Márkáink
Facebook közösség