Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Termékek Menü
   

Heti Ajánlatunk

Kávé szaküzletünkben a különleges kávékat nemcsak megvásárolni, hanem megkóstolni is lehet, így Vevőink személyesen győződhetnek meg arról, hogy milyen különbségek vannak az egyes kávéfajták és pörkölési típusok között. Kínálatunkat hetente változtatjuk. Nézzen be hozzánk és kóstolja meg különleges eszpresszó kávéinkat, filter kávéinkat, vagy éppen tejeskávé különlegességeinket. Gondoltunk azokra is akik esetleg nem szeretik a kávét, éppen ezért egy elég széles szortimenttel kedveskedünk minden tea kedvelőnek is. Prémium teák széles választéka fellelhető üzletünkben.

 

Aktuális Heti Ajánlatunk

 

Johan&Nystrom Caravan

Előállítottunk egy ízt a világ néhány legnevesebb kávétermelő országának kávéiból, hogy klasszikus sötét pörkölést érjünk el . Ötvöztük a brazil Mogiana lágyságát az indonéziai Szumátráról származó Lintung testességével, valamint az etiópiai és kolumbiai frissességgel, hogy a sötét pörkölés szerelmeseinek kedvezzünk. Egy csésze erős kávé sok aromával és hosszan tartó utóízzel.

Ditta Artrigianale Finca El Puente Honduras

A megszokott Hondurasi magabiztossággal rendelkezik ez a kávé. Legalább annyira izgalmas mint amennyire finom.

Egy közepesen savas , testes kávéról van szó, amiben megjelennek a fekete bogyós gyümölcsök ízjegyei valamint a méz és a tej keveredése is jelen van.

Típusa: Catuai

Special Offer

Ditta Artigianale

- Jump

- Kenya Karinga

- Brazil Santa cecília

The Barn

- Costa Rica
- Kenya

- Ethiopia

Johan&Nystrom

- Etiop Guji

 

 

 

Márkáink
Facebook közösség