Termékek Menü
0
   

Heti Ajánlatunk

Kávé szaküzletünkben a különleges kávékat nemcsak megvásárolni, hanem megkóstolni is lehet, így Vevőink személyesen győződhetnek meg arról, hogy milyen különbségek vannak az egyes kávéfajták és pörkölési típusok között. Kínálatunkat hetente változtatjuk. Nézzen be hozzánk és kóstolja meg különleges eszpresszó kávéinkat, filter kávéinkat, vagy éppen tejeskávé különlegességeinket. Gondoltunk azokra is akik esetleg nem szeretik a kávét, éppen ezért egy elég széles szortimenttel kedveskedünk minden tea kedvelőnek is. Prémium teák széles választéka fellelhető üzletünkben.

 

Aktuális heti ajánlatunk

 

Johan&Nystrom El Salvador Menendez

Miguel úr immár a harmadik generációt képviseli a Menendez-birtok igazgatásában, és elődeinek köszönhetően nagy tapasztalattal rendelkezik, ugyanakkor mind gazdasága, mind feldolgozó üzeme a legkorszerűbb technikával van felszerelve. A kávétermesztés teljes folyamatát személyesen irányítja – a bogyók szüretelésétől kezdve egészen a babkávé exportálásáig. A mosás, az erjesztés, a szárítás, a pihentetés, válogatás, csomagolás és eladás mind teljesen ellenőrzött és átlátható módon történik. Minden szállítmány címkéjén szerepel a szüretelés helye, a dátum és a méret.

Azok a kávék, amelyeket mi vásárolunk a Menendez családtól, 1300-1600 méteres magasságon nőnek, és októbertől márciusig szüretelik őket. Bár feldolgozásuk módja a nedves eljárás kategóriájába tartozik, a hagyományos erjesztőtartályok helyett úgynevezett ECO-hántolókkal történik, amelyek már a bogyók húsának eltávolításakor lefejtik a magról az édeskés nyálkaréteget, és hihetetlen alapossággal dolgoznak. Ennek köszönhetően Miguel és munkatársai pontosabban tudják szabályozni a feldolgozási folyamatokat.

Szinte lehetetlen kifejeznünk azt az örömöt és büszkeséget, melyet a Menendez család – barátaink – kávéjának forgalmazási lehetősége miatt érzünk, és reméljük, hogy az édes Bourbon ízén át a fogyasztókhoz is eljut az odaadó munkavégzés, amely az előállítás minden fázisára jellemző.

Passalacqua Mehari

Történetünk egészen 1948-ig nyúlik vissza. Kávépörköléssel foglalkozó családi vállalkozásunk kezdetben rendkívül kisméretű volt, gépparkunk egy mindössze 5 kg kávé pörkölésére alkalmas berendezésből állt. Vagyis gyártókapacitásunk még gyerekcipőben járt.

Cégünk az elkövetkezendő évek során jelentős fejlődésen ment keresztül. Nápoly közelében, Casavatore városában található új üzemünk alapterülete mintegy 5000 négyzetméter, gyártókapacitásunkat pedig 3460 kg/órára növeltük.

Termékeink ma már a világ minden pontján megtalálhatóak, manufakturális hagyományainkat azonban mindvégig megőriztük. Cégünk továbbra is családi vállalkozás, melyet jelenleg már a harmadik generáció irányít.

A híres nápolyi kávé hagyományait tiszteletben tartva termékeinkhez kizárólag a legnemesebb, kiváló minőségű alapanyagokat használjuk fel.

Az egzotikus elnevezésű Mehari az egyik legnépszerűbb keverékünk.Erőteljes ízvilágú, testes és krémes jellegű kávé, intenzív, ugyanakkor mégis kellemes utóízzel. Számos vásárlónk véleménye szerint legízletesebb kávéink egyike. Tökéletesen kiegyensúlyozott aromájú Passalacqua kávé.

A robustát jelentős arányban tartalmazó erőteljes karakterű Mehari különösen a tejeskávék esetén számít rendkívül ízletes választásnak.

A többek között a Mehari pörkölését is végző nápolyi Passalacqua cég keverékeire általában a kiváló minőségű robusta kávébabok rendkívül magas arányú felhasználása jellemző. Az arabica és robusta kávébabok keverékéből készített Mehari csaknem tökéletesen kiegyensúlyozott ízvilágát enyhe maláta- és csokoládéaroma gazdagítja.

Az enyhén maláta aromájú Passalqacua Mehari koffeintartalma ellenére nem túlságosan erős, így cukor nélkül, vagy csak kevés cukorral nyújtja a legnagyobb élvezetet. A sűrű krémes rétegnek köszönhetően valódi ízélményben részesülhet!

 
 

Special Offer

Johan&Nystrom

- Burundi Heza Gitwe

- Colombia Los Vascos

- Kenya Double AA

- Tropical Sweet street

Ditta Artigianale

- Honduras

Union

- Sumatra

- Rwanda

 

Márkáink
Facebook közösség