Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ
Termékek Menü
   

Heti Ajánlatunk

Kávé szaküzletünkben a különleges kávékat nemcsak megvásárolni, hanem megkóstolni is lehet, így Vevőink személyesen győződhetnek meg arról, hogy milyen különbségek vannak az egyes kávéfajták és pörkölési típusok között. Kínálatunkat hetente változtatjuk. Nézzen be hozzánk és kóstolja meg különleges eszpresszó kávéinkat, filter kávéinkat, vagy éppen tejeskávé különlegességeinket. Gondoltunk azokra is akik esetleg nem szeretik a kávét, éppen ezért egy elég széles szortimenttel kedveskedünk minden tea kedvelőnek is. Prémium teák széles választéka fellelhető üzletünkben.

 

Aktuális Heti Ajánlatunk

 
 

Johan&Nystrom Isola

Ez egy többféle kávét tartalmazó kiegyensúlyozott keverék, amiben megtalálhatóak, Columbia, Panama, Brazília legjobb Arabicai, valamint a határozottság érdekében meg van bolondítva egy kis Ugandai Robustaval.

Ez adja meg a kávé testét, amitől egy igazi tejeskávé alapjául szolgálhat.

Megtalálhatóak benne a csokoládé, kandírozott gyümölcs és keserű mandula íz jegyei, amik nagyon kiegyensúlyozva jelentkeznek.

Ditta Artigianale Chelelektu Yrgacheffe Etiopia

Eljárás: Natural

Szüret: NOvember-Marcius

Régio: Yrgacheffe

Csészeprofi: Krémes, Áfonya , Citrus

Egy különleges eszpresszó íz a kávékedvelőknek

 

Special Offer

Johan&Nystrom

- Guatemala

- Etiop Guji

Ditta Artigianale

- Etiop Chelelectu

- Peru Jumarp

Caravan

Xmas Brü  (Guatemala/Rwanda)

 

 

 

Márkáink
Facebook közösség