Termékek Menü
   

Heti Ajánlatunk

Kávé szaküzletünkben a különleges kávékat nemcsak megvásárolni, hanem megkóstolni is lehet, így Vevőink személyesen győződhetnek meg arról, hogy milyen különbségek vannak az egyes kávéfajták és pörkölési típusok között. Kínálatunkat hetente változtatjuk. Nézzen be hozzánk és kóstolja meg különleges eszpresszó kávéinkat, filter kávéinkat, vagy éppen tejeskávé különlegességeinket. Gondoltunk azokra is akik esetleg nem szeretik a kávét, éppen ezért egy elég széles szortimenttel kedveskedünk minden tea kedvelőnek is. Prémium teák széles választéka fellelhető üzletünkben.

 

Aktuális Heti Ajánlatunk

Barbera Classica

kávémágus és az olasz álom
A Caffè Barbera története 1870-re nyúlik vissza, amikor Domenico Barbera letelepedett Dél-Olaszországban, és egy kis kézi pörkölővel felszerelkezve elindította vállalkozását. A „kávémágus” az észak-olaszokra jellemző alapossággal fogott az üzlethez, és csak később tette magáévá a kultúrákat ötvöző mediterrán vonásokat. Első pörkölőgépe, a Tornado – amely Barbera úr büszkesége és öröme volt –, 30 kilogramm kávé pörkölését tette lehetővé. Bár a mester váratlanul, még fiatal korában elhunyt, tudását és szenvedélyét továbbadta gyermekeinek, s ez a mai napig is él a nevét viselő családi vállalkozásban.

1920: Második generáció: a pörkölt kávétól a márkatermékekig
Antonio Barbera, Domenico egyik fia folytatta a családi vállalkozást: a minőség, az erőforrások megfelelő menedzselése és a márkaépítés az első és a második világháború előtti időkben Dél-Olaszország legkedveltebb termékévé tették a Barbera kávét. Még a két világégés sem tudta megakadályozni az álmok valóra válását.

Marley Get Up Stand Up

Az etiópiai Yirgacheffe és a vulkáni talajon termő szumátrai kávébabok keveréke finom, virágos jellegű italt eredményez, amely boros savasságot, zamatos testességet, valamint keserédes kakaós kibontakozással kiegészülő fekete szedres ízjegyeket kínál. Akár közvetlenül eszpresszóként, akár egy kis jó textúrájú tejjel hagyományos cappucinóként vagy tejeskávéként elkészítve, sőt filteres kávéként is csodálatos élményt nyújt.

Special Offer

Johan&Nystrom

- Kenya Double AB

- Etiop Wote

- Spring Break (Brazil-Burundi)

Ditta Artigianale

- Jump

- Panama Geisha

Compagnia Del Arabica

- Jamaica Blue Mountain  - 990ft

Márkáink
Facebook közösség