Termékek Menü
0
   
Ön itt jár: >

Caffesso

Caffesso - svájci ihletésű, olasz pörkölésű, európai csomagolású

Svájci ihletésű: a Nestlé Svájcban 1986-ban kezdett kapszulákat árulni, új Nespresso® márkanév alatt. Ma már több mint 8 millió otthon és vállalkozás élvezi világszerte a jobb minőségű ’otthon készített’ eszpresszót az okos kis gépeknek köszönhetően. A Nespresso® - kompatibilis kapszulák megjelenése új lehetőségét teremtett a kereskedők és azon fogyasztók számára akik a jónál jobbat akarnak: a Caffesso™ nekik nyújt választási lehetőségeket.

Olasz pörkölésű: az olaszok találták fel az eszpresszót. Így amikor a Caffesso™ megalkotta a luxus eszpresszó keverékeinek választékát a lehető legjobb minőségű kávéhoz vezető útnak az tűnt, hogy felhasználjuk az eszpresszó olasz megalkotóinak hatalmas tapasztalatát. A keverékeinket a világpiacra alkottuk meg és olaszok tökéletesítették őket Olaszországban magas minőségi elvárások szerint.

Európai csomagolású: Azért, hogy a legjobb minőséget versenyképes áron tudjuk biztosítani a kereskedőknek és a fogyasztóinknak, a svájci ihletésű, olasz pörkölésű eszpresszó keverékeinket Európában zárjuk kapszulákba és csomagoljuk.

Nézet:
Rendezés:
Termék szűrő
Gyártó
Termék ára
kiszerelés
Származás
100% Arabica
Márkáink
Facebook közösség