Termékek Menü
0
   

Ascaso Steel Black + Barista Pack

Ascaso Steel Black + Barista Pack Kattints rá a felnagyításhoz!
Ár:
279.999 Ft
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron
Szállítási díj:
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szín
 
Menny.:db
További képek
Ascaso Steel Black + Barista Pack
Ascaso Steel Black + Barista Pack
Leírás és Paraméterek

 

A Kávégép mellé kínálunk egy igazi Otthoni Barista Packot, ami tartalmaz minden olyan hasznos eszközt , ami szükséges lehet a jó kávé elkészítéséhez.

J. Ascaso egy, a Huesca-hegységben fekvő kis faluban látta meg a napvilágot. Vállalkozószellemű fiatalemberként a nagyváros jelentette számára az érvényesülés egyetlen lehetőségét. Elhagyta hát faluját, hogy mindössze 3000 pesetával a zsebében Barcelonában próbálja meg valóra váltani nagyra törő terveit. Az 1950-es években Európa-szerte, így többek között Spanyolországban is egyre nagyobb népszerűségnek örvendő eszpresszó iránti fokozott igény nyomán virágzó kávéipar alakult ki Barcelonában.

1950-ben J. Ascaso egy, eszpresszógépekhez krómozott alkatrészeket gyártó vállalatnál helyezkedett el. 1952-től 1962-ig a Gaggia gyártósoron dolgozott, mely a kávéfőzőiről ismert, világhírű márka számára készített alkatrészeket.
Időközben újabb kávéfőzőmárkák is megjelentek a piacon. Az üzembe helyezett eszpresszógépek egyre nagyobb száma következtében a karbantartási és javítási szolgáltatások iránti igény is megnőtt. J. Ascaso elhatározta hát, hogy alkatrészgyárat alapít, mellyel a piacon akkortájt elérhető valamennyi kávéfőzőmárka igényeit kielégítheti.
A kezdeti nehézségeket követően a vállalat megbízott egy értékesítési képviselőt, hogy az Ascaso név a professzionális forgalmazók és szerelőműhelyek körében is ismertté váljon. Az értékesítési szakember – az O-gyűrűs tömítésekre, szűrőtartókra, gőzszelepekre és fűtőelemekre vonatkozó ismeretek alapos elsajátítását követően – keresztül-kasul beutazta Spanyolországot, hogy a helyi szerelőműhelyek megfelelő képet alkothassanak a cég által gyártott különböző alkatrészekről.
Jesús Ascaso 1962-ben indította el saját, presszókávéfőzők pótalkatrészeinek gyártásával és forgalmazásával foglalkozó vállalkozását. A napjainkban már több mint 80 országban jelenlévő cég a folyamatos növekedésnek köszönhetően időközben újabb üzletágakkal, így például eszpresszógépek gyártásával bővítette tevékenységét.
 
w/h/d
270x360x315 mm
 
 
 
 
Power
1052W
 
 
 
 
Water reservoir
2 liters
 
 
 
 
Weight
12Kg
 
 
 
 
Independents coffee/steam groups
 
 
 
 
 
Steam wand
Inox. 360º. Heat resistant
 
 
 
 
Filterholder
Brass ø60mm
 
 
 
 
Pump pressure
20atm
 
 
 
 
Coffee thermostat
95ºC
 
 
 
 
Steam thermostat
140ºC +Safety thermostat
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett értékelés.
Kérjük értékelje a terméket!


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Hasonló termékek

Raktáron
227.999 Ft 199.999 Ft
Utolsó 1 db raktáron
389.999 Ft 349.999 Ft
Márkáink
Facebook közösség